Noutăți și comunicate

Cristi Minculescu si IRIS sarbatoresc 8 ani de Hard Rock Cafe

23 ianuarie 2016
Cristi Minculescu si IRIS sarbatoresc 8 ani de Hard Rock Cafe
Sâmbătă, 23 ianuarie 2016, Hard Rock Cafe București aniversează 8 ani de la inaugurare, printr-un concert ce nu mai are nevoie de nicio prezentare! Hiturile IRIS se vor auzi din nou live, de la ora 22:30, în interpretarea inconfundabilă care le-a făcut celebre. Vino să te bucuri de un show electrizant și să cânți “Somn Bizar”, “Noaptea”, “Sa nu crezi nimic”, “Baby”, “De vei pleca” și multe alte piese ale îndrăgitei trupe, într-un show cu adevarat memorabil marca BestMusic Live Concerts !Cu 19 materiale discografice lansate, nenumărate clipuri și o serie de prestigioase distincții ale industriei muzicale în palmares, IRIS scrie pagini din istoria rockului românesc de peste 35 de ani. Pe 22 ianuarie va urca pe scena din Hard Rock Cafe în formula sa de aur, care îi include pe: Cristi Minculescu (voce), Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitară), Doru Borobeică (bass) și Relu Marin (keyboards).

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experiență live.Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City si IQ BOX, rețeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au următoarele prețuri:
  • 80 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
  • 55 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 55 de lei. In ziua concertului, biletele isi pastreaza pretul.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top