Noutăți și comunicate

Cristi Dumitrescu la DrumStage - Wintergroove

9 februarie 2015
Cristi Dumitrescu la DrumStage - Wintergroove
In cadrul DrumStage WinterGroove va fi prezentat conceptul original marca Cristi Dumitrescu, DrumTallica!

Cristi Dumitrescu:

"Prin natura proiectului se intelege de la sine ca sunt mega-fan-obsedat Metallica!
A fost prima trupa de metal pe care am ascultat-o si din prima mi-a creat dependenta. Cum dracu sa nu-ti creeze dependenta cand auzi chitarile alea pe Enter Sandman sau Damage inc.?! Sau tobele violente de pe Battery. Si desigur vocile cantate cu pofta si de multe ori diavolesti ale lui Hetfield ?!
Primul album ascultat de la ei a fost Master of Puppets. Si de atunci nu m-am mai putut opri si le-am luat pe toate, ascultandu-le de zeci de miliarde de ori.
Pentru mine Metallica sunt esenta metalului, atitudinii, prestantei, show-ului.
A ramas si va ramane cu siguranta trupa mea preferata. Este cea mai mare trupa din lume!
Proiectul DrumTallica a venit ca o nevoie fizica si spirituala. Am vrut sa cant Metallica, iar posibilitatea de a canta cu track-urile originale a fost mai mult decat perfect daca pot spune asa. Si spun! Am impresia ca sunt in locul lui Lars si cant cu James, Kirk, Jason si Trujillo.
Lars este unul dintre tobosarii mei preferati all time. Mi-a atras atentia pentru ca nu era un baiat singuratic in spatele tobelor, in timp ce unul cu vocea era in fata si nimic nu mai conta in afara de el si faptul ca era vocal. Asa cum se intampla in multe trupe din pacate.
Nu tata! E tobosarul "vocal", precum sunt si ceilalti din trupa. Face show, are personalitate si nu in ultimul rand compune partile de tobe intr-un mod original si dincolo de stasurile gasite in genul heavy metal. Il recunosti imediat. Mai ales cand cade pe timpul 2 in masura cu premierul. Superb! Il iubesc si ii iubesc !



Pe Cristi Dumitrescu il puteti urmari pe scena atat alaturi de Domination cat si alte proiecte inedite.
DrumStage - WinterGroove - va avea loc pe 22 Februarie in Club Colectiv, Bucuresti
http://youtu.be/7Lyk0VgvriQ

Pretul biletului de acces este 15 lei.



Precedentele editii DrumStage a avut loc in cadrul festivalului MaximumRock. Pe scena au urcat tobosarii Marian Mihaila (White Walls), Cristi Dumitrescu (Voodoo, Domination), Septimiu Harsan(CodeRed, Necrovile, Aria Urbana, IndianFall), Teodor Ciobanu (Wilder, Electric Fence), Adi Tetrade (Jukebox), Nunu Racris (Hara), Raluca Pascaru (Changing Skins), Bogdan Pop si Nina Neagu.
Fiind placuti impresionati de concept, Joris Nijenhuis (Atrocity) si Dan Mullins (My Dying Bride) au urcat pe scena Drum Stage dupa concertele trupelor lor.

Filmari de la editiile precedente pot fi urmarite pe canalul oficial de youtube:
https://www.youtube.com/channel/UChYvjnIHKfRbgQr33q8snjg
https://www.youtube.com/watch?v=nQ6eadViP3c


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top