Noutăți și comunicate

Crina Jebelean, Theory of Mind, Velosonics, Moebius si SoNaked in The Silver Church

23 septembrie - 3 octombrie 2013
Crina Jebelean, Theory of Mind, Velosonics, Moebius si SoNaked in The Silver Church
Joi, 3 octombrie 2013, ne vedem la prima ediție PROPUNERE GUERRILLA în club The Silver Church. Cinci trupe deschid minți alături de noi într-un nou proiect pe care îl ducem în peste nouă orașe din țară: Crina Jebelean, Theory of Mind, Velosonics, Moebius și SoNaked.

București, Brașov, Bacău, Iași, Suceava, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Tîrgu Mureș sunt orașele în care va ajunge PROPUNERE GUERRILLA.

Pentru concertul din București se pun în vânzare la presale un număr limitat de bilete la prețul de 25 de ron.

Biletele se pot cumpăra online pe http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro,  sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești) și  magazinele Diverta.

Detalii legate de accesul la concert, informații referitoare la rezervări și bilete se găsesc la locație.
Un eveniment recomandat de Radio Guerrilla
Partener comunicare: Rock Events
Parteneri media: Ziare.com, Ziarul Ring, B24 Fun, Åžapte Seri, Iconcert.ro, Port.ro, BestMusic.ro, Studentie.ro, Metropotam.ro, Orasulm.eu, Vinsieu.ro, InfoMusic.ro, Cooperativa urbana, Mixtopia, Urbanthings, Pubbing.ro, inOras.ro, Tillate.com, Urban.ro, Sofresh, no3, Vice.com, Sub25, Teenpress.ro, Let's rock.ro, Feeder, Anyplace, Best Event.ro, Urbanthings, Musicnights.ro, Getlokal, B365.ro, Cooperativa Urbana, Tonight.eu, thebeat.ro, Tataia, Tiuk, Hypestreet  etc.Crina Jebelean
Încă de mică a fost fascinată de muzică, iar cu timpul această pasiune a devenit un punct de referință. "La început a fost pianul", instrument de care a fost fascinată la prima vedere și la care a învațat să cânte de la varsta de 11 ani. În paralel cu acesta a descoperit că are ureche muzicală și că poate să cânte, iar astfel a luat decizia să urmeze "Colegiul Național de muzică Ion Vidu" la secția canto și pian. 

Hotărîtă  să își folosească creativitatea pentru a se exprima muzical, se mută în București și începe să compună împreună cu Alin Popescu, care se ocupă de instrumentalele și sound-ul pieselor. Astfel iau naștere "Butterflies" - primul single difuzat la Radio Guerrilla, "Don't let me go", "Away", "Lovefall", "Electrified" și "Is it you?", piese ce se încadrează ca gen muzical în electroindie/electrotrance/pop,  combinând vocea caldă de mezzo-soprană a Crinei cu sunete electronice,  viori și beat-uri variate. 

Pe 3 octombrie aveți ocazia să o auziți live pentru prima oară cu aceste piese în club Silver Church, de la ora 20:00.

Mai multe despre Crina Jebelean gasiți aici:
https://www.facebook.com/crina.music
http://www.soundcloud.com/crina-musicTheory of Mind
Este cel mai interesant proiect muzical post-rock, psihedelic care îmbină genul dream pop cu muzica experimentală. Formația din Cluj din care fac parte Vladimir Bosînceanu (voce, chitară, compoziții), Andrei Bosînceanu (bass), Alex Cos (chitară) și Tudor Bilt (tobe) a reușit să se afirme în scurt timp prin creațiile profund personale, care s-au dovedit de un real impact în sfera muzicală din România. Astfel, după câteva piese postate pe canalul oficial de YouTube, primul single difuzat pe Radio Guerrilla a fost "Brown Eyes", acesta fiind în heavy-rotation săptâmâni la rând, pentru ca mai apoi locul acestuia să fie preluat de creația "Under The Sea".

După câteva reprezentații în orașe precum Cluj-Napoca și Timișoara, Theory of Mind a fost invitată de către trupa Robin and the Backstabbers ca opening act  în deschiderea concertului de la Teatrul de Vară Herăstrău, pentru ca mai apoi să fie parte din line-up-ul Electric Castle Festival desfășurat la castelul Bánffy. De curând, formația a participat și la festivalul Peninsula de la Cluj pe scena Gambrinus Rock Stage, iar pe 16 august a putut fi ascultată live în cadrul FânFest de la Roșia Montană.

În momentul de față, trupa lucrează la materialul de studio, care va include multe dintre piesele pe care publicul le cunoaște deja, dar și câteva creații noi. Videoclipurile melodiilor lansate până acum sunt montaje din diferite filme vechi, timelapse-uri realizate în natură și surprind esența mesajelor pe care Vladimir & Co. vor să o exprime."( sursa: http://www.infomusic.ro)

Cea mai recentă piesa a lor, "On A Wave" o puteți asculta aici : http://www.youtube.com/watch?v=ASkMerkQjBs


 
Velosonics
Velosonics este o formație românească de pop-rock libertin din București, fondată în 2013. Componența actuală îi are pe Adrian Spier  la voce și chitară acustică,  pe Cristian Prihotca la tobe, Andrei Niculescu la chitară lead și pe Marius Acsîntoaie  la chitară ritm. Ca să îi caracterizăm în câteva cuvinte: play-uri mioritice, perfect pop, producție impecabilă, sunet curat și spund british. Actualmente, în playlistul Radio Guerrilla poate fi ascultat cel de-al doilea single al formației, "Bebop".

Mai multe despre ei aici:
http://www.youtube.com/user/VELOSONICS
https://soundcloud.com/velosonicsMoebius
Abordează un stil alternative-rock combinat cu influențe pop-rock, indie, folk, psychedelic.

Formată în 2012 în București, Moebius urcă pe scenă într-o componență definitivată abia la începutul anului 2013: Åžtefan Eremia (vocal/chitară), Andrei "Deiu" Erdei (vocal/chitară), Gabriel Kirmaier (chitară/acordeon),  Bogdan Stavarache (bas/vocal),  Andrei Èšîrcă (tobe).

Moebius au debutat la Radio Guerrilla cu melodia "G", pe care o puteți asculta aici:
http://www.youtube.com/watch?v=GBbrN-AgNPc

Trupa Moebius ne promite o prestatie live energizantă, combinată cu intervenții melancolice de chitară specifice genului post-rock.
Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/moebius.ro


 
SoNaked
SoNaked  a fost înființată în mai 2011 de către Alexandru Ispas (voce, chitară) și Silviu Ciubotaru (tobe) în București.  SoNaked  este o formație de rock alternativ și nu titlul unei reviste glossy pentru adulți, cum poate ați crede la prima vedere. Treptat, componența trupei s-a lărgit prin venirea lui Mihai Poașcă la chitară și a Ginei Teslaru la bas.

După ce le-a devenit evident că formula e potrivită, eforturile lor au luat o formă clară: playlist propriu, un mesaj de transmis și concerte.
Stilul SoNaked poate fi caracterizat cel mai bine ca rock alternativ clasic, cu ritmuri punctate de tobe și bas, o chitară ritmică în opoziție cu una solo și o voce brutală pe alocuri, răgușită. Single-ul de debut "Pe lună", lansat în mai 2013, s-a bucurat de succes în playlist-ul Radio Guerrilla.
Debutul oficial al trupei a avut loc în decembrie 2012, când SoNaked și The Nuggers au împărțit scena cu ocazia lansării scurt-metrajului Waste, produs de StudioSet. Anul acesta, SoNaked au susținut concerte atât în cluburile bucureștene cât și la Festivalul Peninsula de la Cluj-Napoca.

Pagina lor oficială o gasiți aici: http://sonaked.ro/Sursa : Rock Events
http://www.rockevents.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă