Noutăți și comunicate

CRIMENA lanseaza Chapter One: divine betrayal, primul album de studio

18 martie 2016
CRIMENA lanseaza Chapter One: divine betrayal, primul album de studio
Vineri, 18 martie 2016, trupa craioveana CRIMENA lanseaza primul album de studio intitulat “Chapter one: divine betrayal”, trupele invitate sunt Krepuskul si Adastia (Avatar). Acesta va fi primul concert din cadrul turneului de promovare al albumului, turneu care va contine concerte atat in tara cat si in strainatate (BG, SR, CH, CR, HU, etc)



Albumul a fost inregistrat in studioul Urban Sound din cadrul CCS Craiova, institutie cu care trupa lucreaza de peste doi ani.

Mixul si masterul au fost realizate cu ajutorul lui Jonny Elisson de la Esoteron Studios din Atena, studio cunoscut pentru colaborari cu nume mari ale scenei metal precum Septicflesh, Rotting Christ, Chaostar, Elyson etc.

Albumul va fi lansat sub egida casei de discuri The Leaders Records din Grecia, aceeasi casa de discuri care i-a gazduit pana de curand si pe cei de la Jinjer.



Albumul “Chapter One: divine betrayal” este un material tematic unde toate elementele acestuia, incepand de la nume si continuand cu artwork-ul, piesele si versurile, au legatura intre ele. Albumul prezinta o poveste care incepe din Evul Mediu, de pe vremea Inchizitiei (Quemadero) si se continua pana in prezent (Mutawwa), oferind o imagine de ansamblu asupra crimelor comise in numele religiei si asupra modului in care ea i-a tradat pe oameni.

Pe album apare si o colaborare surpriza, in persoana celebrului Richard Dawkins, profesor universitar la Universitatea din Oxford, scriitor si lider mondial al miscarii ateiste.

Piesele au fost inregistrate in a doua jumatate a anului 2015 in vechea formula a trupei (Cosmin Gramescu la voce) albumul urmand a fi lansat sub aceasta forma, insa trupa a comunicat faptul ca materialul va beneficia de videoclipuri de promovare si in noua formula.



Tineti aproape pentru mai multe detalii despre trupa, album si viitoarele concerte din tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top