Noutăți și comunicate

Crimena a lansat videoclipul piesei Death Sentence

6 decembrie 2019
Crimena a lansat videoclipul piesei Death Sentence
Trupa Crimena a lansat cel de-al cincilea videoclip oficial, pentru piesa Death Sentence. Acesta este cel de-al doilea extras de pe EP-ul Revelations lansat in primavara anului trecut.


Despre Death Sentence

Piesa a fost inregistrata in Craiova, in studioul Urban Sound iar mixul si materul au fost facute de catre Morton Studio din Kiev, Ucraina. Clipul piesei Death Sentence este cel ambitios videoclip al trupei, acesta prezentand mai mult o poveste decat un clip de piesa.

Crimenienii nu au dat prea multe detalii despre ideea din spatele clipului, preferand sa lase fanii sa isi traga singuri concluziile.
https://www.youtube.com/watch?v=1HXky28bUA4

Despre Crimena

Crimena este cel mai ambitios produs muzical autohton din Craiova. Formata la finalul lui 2012, CRIMENA abordeaza un stil violent de groove metal, un sound modern si o imagine nepolisata, "raw".

Pana in prezent au lansat un album de studio "Chapter One: Divine Betrayal" sub umbrela casei de discuri ateniene "The Leaders Records" si un EP "Revelations" pe cont propriu pe care inca il promoveaza in tara si prin Europa.
Poti asculta mai multe piese de la Crimena aici:
http://crimena.com/itunes
http://crimena.com/amazon
http://crimena.com/googlemusic


Evenimente recomandate

Top