Noutăți și comunicate

Creepy Willie lanseaza prima piesă a albumului de debut, alaturi de un videoclip

26 aprilie 2022
Creepy Willie lanseaza prima piesă a albumului de debut, alaturi de un videoclip
Trupa Creepy Willie a lansat primul single, cu videoclip, de pe primul material discografic al trupei, The Creepy Willie Show.
”The Creepy Willie Show” este albumul de debut al trupei clujene de metal, album ce este constituit în jurul ideii unui circ macabru, fiecare piesă reprezentând un exponat, o demonstrație diferită, din cadrul circului. Piesele sunt legate între ele de prezentările personajului Creepy Willie, care pregătește spectatorii pentru următoarea demonstrație, transformând albumul într-un album concept care, parcurs integral, capătă un puternic caracter teatral. Printre exponatele circului se numără Zomberman (un zombie cu un dans macabru), Llorona (spiritului Lloronei, apariție inspirată din folclorul mexican), Cannibal Babies (monștrii cu înfățișare de bebeluși) și alte prezentări spectaculoase.

Hack Slash Rebirth” este primul video și totodată prima piesă lansată de pe album. Videoclipul bazat pe mitul lui Osiris și îl surprinde pe Banusi, o creatură fantastică inspirată din mitul zeului Anubis, într-o demonstrație șocantă și tulburătoare: alegând un muritor de rând, un simbol al lui Osiris, îl va așeza într-un sicriu, pentru ca mai apoi să-l ciopârțească și să-l reînvie. Ca în majoritatea pieselor de pe album, lucrurile nu decurg însă așa cum au fost planificate.
https://youtu.be/UVi3Q8mS6x4
Videoclipul a fost filmat și produs de Vlad Bornuz iar piesa a fost înregistrată, mixată și masterizată de Sebastian “Garnoo” Damian, Liveset Recording Studio.
Creepy Willie inseamna:
  • Ionuț Mone (voce și chitară/bas)
  • Luci Pop (voce și chitară/bas)
  • Mușat Alex (tobe)
Pentru a fi la curent cu următoarele lansări ale trupei, aceasta poate fi urmărită pe următoarele platforme:
Facebook: https://www.facebook.com/creepywillie
Instagram: https://www.instagram.com/creepy_willie/
Bandcamp: https://creepywillie.bandcamp.com/
TikTok: https://www.tiktok.com/@creepywillie
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4F0APRT4suWo9D9rYyYspM
Apple Music: https://music.apple.com/us/artist/creepy-willie/1482743996


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top