Noutăți și comunicate

Creepy Willie lansează piesa Mercurial Reflections

12 februarie 2020
Creepy Willie lansează piesa Mercurial Reflections
Trupa Creepy Willie a lansat a doua piesă demo din cadrul proiectului "The Creepy Willie Show", o melodie intitulată "Mercurial Reflections". Această piesă descrie o casă a oglinzilor în care indivizii își văd reflectate în oglinzi cele mai întunecate și ascunse dorințe.
https://www.youtube.com/watch?v=nUWRFSRv6VA

Despre Creepy Willie

Creepy Willie este o trupă de metal progresiv / experimental din Cluj-Napoca, formată în 2019. Trupa este alcătuită din Mone Ionuț (chitară / voce), Lucian Pop (bas /voce) și Mușat Alex (tobe).

Primul proiect al trupei este un album conceptual denumit "The Creepy Willie Show" care se focalizează pe ideea unui circ macabru, fiecare piesă reprezentând un exponat din acest circ. Circul încearcă să îi corupă pe cei care i-au trecut pragul, fiecare exponat făcând apel și amplificând aspecte întunecate sau imorale ale personalității spectatorilor.

Facebook: https://facebook.com/creepywillie


Următoarele concerte Creepy Willie

Următorul concert al trupei va fi în data de 15 Februarie, 2020, în Satu Mare, în deschiderea formației Nature Morte. De asemenea, în perioada 25 februarie - 01 martie 2020, trupa Creepy Willie va face parte din turneul Hell Injectors Over Europe al formației Bloated Pig, ca trupă de deschidere. În cadrul acestui turneu, trupa Creepy Willie va concerta, alături de Bloated Pig, în:
  • Oradea - 25 februarie 2020,
  • Cluj - 26 februarie 2020,
  • București - 27 februarie 2020,
  • Suceava - 28 februarie 2020,
  • Iasi - 29 februarie 2020,
  • Buzău - 01 martie 2020.


Creepy WillieSpotify https://open.spotify.com/album/1fRrhhX4sfn5C1aexleco3?si=83oIjvY_TzycMOTyNCYISA
Bandcamp https://creepywillie.bandcamp.com/track/mercurial-reflections


Evenimente recomandate

Top