Noutăți și comunicate

Creepy Willie lanseaza piesa 'Cannibal Babies'

1 iunie 2022
Creepy Willie lanseaza piesa 'Cannibal Babies'
"Cannibal Babies" este cel de-al treilea single de pe albumul de debut "The Creepy Willie Show", a trupei clujene Creepy Willie, piesa fiind însoțită de un lyric video.

Piesa surprinde ceea ce inițial pare a fi o demonstrație inofensivă cu bebeluși din cadrul circului "The Creepy Willie Show". Asemenea celorlalte piese de pe album, lucrurile scapă de sub control și iau o turnură neașteptată.

Cannibal Babies (lyric video): https://youtu.be/jD5GYe_AUmI

Biografie

Trupa Creepy Willie, alcătuită din Ionuț Mone (voce și chitară/bas), Luci Pop (voce și chitară/bas) și Mușat Alex (tobe), a lansat primul single, cu videoclip, de pe primul material discografic al trupei, The Creepy Willie Show.

”The Creepy Willie Show” este albumul de debut al trupei clujene de metal, album ce este constituit în jurul ideii unui circ macabru, fiecare piesă reprezentând un exponat, o demonstrație diferită, din cadrul circului. Piesele sunt legate între ele de prezentările personajului Creepy Willie, care pregătește spectatorii pentru următoarea demonstrație, transformând albumul într-un album concept care, parcurs integral, capătă un puternic caracter teatral. Printre exponatele circului se numără Zomberman (un zombie cu un dans macabru), La Llorona (spiritului Lloronei, apariție inspirată din folclorul mexican), Cannibal Babies (mici monștrii, ce arată ca niște bebeluși) și alte prezentări spectaculoase.

Până în prezent Creepy Willie a mai lansat două piese, urmând în curând publicarea integrală a albumului.

Piesa a fost înregistrată, mixată și masterizată de Sebastian Damian (Garnoo), Liveset Recording Studio.
Ilustrații de Carla Oros (Stormy's Art).

Toate lansările trupei pot fi accesate aici: https://linktr.ee/creepywillie


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top