Noutăți și comunicate

Craig Goldy, chitaristul DIO: 'Holograma se doreste a fi un cadou pentru fani si un omagiu pentru Ronnie'

8 decembrie 2017
Craig Goldy, chitaristul DIO: 'Holograma se doreste a fi un cadou pentru fani si un omagiu pentru Ronnie'
Acum un an si cateva luni, mai exact in August 2016, DIO se reintorcea pe scena sub forma unei holograme la Wacken Open Air. Un an mai tarziu era pregatit un prim turneu cu membrii DIO alaturi de holograma binecunoscutului artist.

DIO insa nu este primul artist care se reintoarce in fata fanilor sub forma unei holograme. Michael Jackson a facut-o, la fel si Tupac, iar in viitorul apropiat se pare ca acelasi lucru se va intampla si cu Frank Zappa si Rob Orbison.

Craig Goldy, chitaristul DIO a tinut sa precizeze faptul ca turneul alaturi de DIO Disciples este in primul rand un omagiu adus artistului Ronnie James Dio.

"Formatia DIO era ca o familie, si cand un membru al familiei moare, cei care raman in urma sa fac tot posbilul pentru a-i mentine amintirea vie. Ronnie a avut o familie imensa alaturi de fanii din intreaga lume, iar fiecare concerte pe care il sustinem alaturi de Dio Disciples este un omagiu pe care il aducem lui Ronnie.

Holograma este un cadou pentru fani, facut in spiritul lui Ronnie... Unii fani nu au reusit sa-l vada pe Ronnie pe scena cu Sabbath sau Rainbow, iar holograma aduce inapoi si acele zile. Turneul este facut pentru ca il iubim, il respectam si vrem sa il onoram pe Ronnie.

Oamenii vor rata o experienta unica daca se lasa influentati de parerile negative din jurul turneului. Ronnie ar fi fost de acord cu holograma pentru ca un artist de calibrul sau care a avut un impact atat de mare asupra lumii ar fi dorit ca amintirea lui sa continue"

Cu privire la prezenta lui Tim 'Ripper' Owens in lineup-ul DIO Disciples, Craig a declarat ca cei doi erau prieteni foarte buni si ca Tim era un protejat al artistului.

Noi mai avem mai putin de 10 zile pana cand ii vom vedea pe DIO Disciples la Bucuresti pe scena Arenelor Romane, intr-un show ce se anunta a fi o experienta unica.

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:
-PRESALE: 95 Lei Acces General, 119 Lei Golden Circle - pana pe 17 decembrie
-LA INTRARE: 110 Lei Acces General, 140 Lei Golden Circle - in limita biletelor disponibile

Se pun in vanzare doar 300 de bilete Golden Circle, in fata scenei. Capacitatea pentru acest eveniment va fi limitata la 1500 de persoane asa ca grabiti-va sa cumparati bilete!

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Top