Noutăți și comunicate

Crack Cloud - art-punk și reabilitare prin muzică - live in Control Club

10 iunie 2022
Crack Cloud - art-punk și reabilitare prin muzică - live in Control Club
Crack Cloud - grupul de art-punk canadian, va sustine vineri, 10 iunie 2022, un concert în premieră la Control Club din București. Trupa se află într-un turneu european ce anticipează noul album, Tough Baby.

În deschidere va canta trupa bucureșteană Bad Decisions.

Format în jurul muzicianului Zach Choy, la Vancouver, Crack Cloud este un colectiv artistic ce funcționează ca un spațiu de reabilitare prin muzică pentru artiști multidisciplinari de pe tot cuprinsul Canadei.

În 2020, Crack Cloud au lansat albumul Pain Olympics, însoțit de o serie de videoclipuri, care s-au bucurat de aprecierea criticilor. În anul următor, grupul a primit distincția Hi-Fidelity, acordată artiștilor care folosesc videoclipul muzical în moduri inovatoare, în cadrul Prism Prize 2021.

Recent, Crack Cloud au anunțat al doilea album de studio, Tough Baby, ce va fi lansat în septembrie anul acesta de casa de discuri Meat Machine, în colaborare cu labelul trupei, Media Studio. Prin noul release, Crack Cloud își propun „să folosească arta și creativitatea ca un vehicul pentru vindecare, descoperire și înțelegere”, spune liderul trupei, Zach Choy. „În cultura actuală, suntem predispuși să fabricăm și să monetizăm arta, însă aceasta este de fapt o formă de anchetă vie prin care învățăm să descoperim extremele și pe noi înșine.”

https://www.crackcloud.ca/

Crack Cloud – Please Yourself (video): https://youtu.be/BteWnj3vr1o
Concertul Crack Cloud de la București este organizat de Control Club și Liveland. Accesul se va face începând cu ora 19:00.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/357986986276819

Biletele, în valoare de 50 de lei, sunt disponibile online pe Eventbook.ro ( https://eventbook.ro/music/bilete-crack-cloud-control-club ), la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) și în rețeaua partenerilor Eventbook: http://eventbook.ro/partners.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top