Noutăți și comunicate

Cosmin Lupu alearga la Maratonul Bucuresti pentru speranta si pentru constructia unei case

5 octombrie 2019
Cosmin Lupu alearga la Maratonul Bucuresti pentru speranta si pentru constructia unei case
Cosmin Lupu, vocalist si chitarist al trupei romanesti Days Of Confusion, alearga prima data in echipa HOPE AND HOMES FOR CHILDREN ROMANIA la Bucharest Marathon, 12-13 octombrie 2019, pentru a contribui la viitorul familiei Apetrei.

Iuliu Apetrei este un tata singur cu trei copii: Aurora (5 ani) si gemenii Dumitru si Marcu (3 ani). Mama i-a parasit iar Marcu a ajuns in grija bunicii materne. Iuliu si cei doi copii rămasi in grija lui au locuit o vreme in casa bunicilor paterni. Din nefericire, la finalul anului 2018, casa aceasta a ars in totalitate :(, iar tatal si copiii au ajuns sa locuiasca cu chirie la un consatean. Banii nu ii ajung pentru a construi o casa în care sa revina si Marcu.

Puteti dona dand click pe acest link: https://hhc.galantom.ro/donations/add?id_fundraising_page=9623

"O casa este o binecuvantare! Nu multi dintre noi realizam acest lucru. A creste fara a avea grija zilei de maine si a te putea concentra pe ceea ce iti place sa faci nu e ceva ce este de luat de-a gata. Imi dau seama cat de mult noroc am avut… Am tras un loz bun in viata asta!
M-am alaturat celor de la Hopes & Homes for Children care strang bani pentru a construi o casa unei familii ce a ramas pe drumuri. Sunt practic copii care au nevoie de un acoperis, sub care sa poata sa invete, sa se joace, sa traiasca. Am ales sa atrag atentia asupra cauzei si prin participarea la primul meu semimaraton, pe data de 13 octombrie, in cadrul Bucharest Marathon.
PUTEM sa facem ceva bun pentru acesti copii, iar eu cred ca cel mai bine facem asta impreuna!
1) Te invit sa donezi cat simti si/sau...
2). ..Sa dai un share cu acest link https://hhc.galantom.ro/cosminlupu, la tine pe Facebook, in asa fel incat sa fim cat mai mulți care ofera o mana de ajutor", a declarat Cosmin.

De la antrenamente:
https://www.youtube.com/watch?v=YRzMyh2T88c
https://www.facebook.com/cosmin.lupu.98/videos/pcb.10217970886878076/10217970881797949/?type=3&theater

Iuliu Apetrei este apreciat in comunitate ca fiind un om muncitor care ajuta pe toata lumea. De aceea, in momentul in care, la randul sau, a avut nevoie de ajutor, comunitatea a hotarat sa il sprijine. Situatia familiei Apetrei a ajuns si in atentia Hope and Homes for Children, care a inclus familia in programul de prevenire a separarii copilului de familie. Specialistii Fundatiei au pus la punct un plan de interventie, cea mai important masura fiind constructia unei case. Comunitatea a organizat un eveniment de strangere de fonduri la nivel local, iar Hope and Homes for Children, prin participarea alergatorilor Team Hope la Maratonul Bucuresti, va contribui cu fondurile suplimentare necesare constructiei casei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top