Noutăți și comunicate

Cosmin Lupu a fost invitat sa cante pe primul single al proiectului 'Dog is my copilot'

6 octombrie 2020
Cosmin Lupu a fost invitat sa cante pe primul single al proiectului 'Dog is my copilot'
Cosmin Lupu (Days of Confusion, Domination) a fost invitat sa cante pe primul single al proiectului DOG IS MY COPILOT, "Go Home and Come Tomorrow".

M-am bucurat foarte mult sa particip la realizarea piesei "Go home and come tomorrow", fiind in discutii de mai multi ani, pentru o posibila colaborare, cu Mircea Becherescu (Am Fost La Munte Si Mi-a Placut), omul din spatele acestui proiect. Asadar, vocea este un instrument muzical. Este momentul sa ne uitam din ce in ce mai mult la voce si din aceasta perspectiva, aspect pe care am incercat sa il scot in evidenta in aceasta piesa

a declarat Cosmin Lupu.

Mai jos puteti asculta piesa:

https://www.youtube.com/watch?v=1-z-G2X8UAs

Despre Cosmin Lupu

Cosmin Lupu este vocalist si chitarist in formatia de djent/modern progressive metal Days Of Confusion si chitarist in trupa tribut Domination. De-a lungul celor 19 ani de activitate pe scena muzicala din tara, Cosmin a facut parte din trupe precum Evo, Voodoo sau Stripsearch si a colaborat cu diversi artisti printre care Vita de Vie, Ultra TT, Florin Giuglea Group si in cadrul proiectelor Mozart Rocks! sau Equilateral Guitar Union si, acum, Dog Is My Copilot.
Pasionat de calatorii, arte martiale, educatie si arta culinara, momentan, Cosmin isi imparte o parte buna din viata intre timpul dedicat predarii chitarei si formarea sa ca psihoterapeut si coach. Si-a inceput activitatea didactica muzicala ca instructor de chitara in cadrul scolii internationale guitarmasterclass.net intre 2010 - 2015 si, mai apoi, individual, pana in prezent. Cosmin este artist reprezentant al marcilor PRS Guitars, Spectraflex Cables si Steve Clayton Picks.

Copyright © SUNNY MONDAY 2020


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă