Noutăți și comunicate

„Coruptia ucide!” este noul video-single Trooper

1 octombrie 2016
„Coruptia ucide!” este noul video-single Trooper
Trooper, una dintre cele mai cunoscute formatii rock din Romania, lanseaza videoclipul unei piese noi care prefateaza cel de-al optulea album de studio, „In ziua a opta”.

Piesa „Coruptia ucide!” este un manifest impotriva tuturor celor care prin actiunile sau inactiunile lor au contribuit la proliferarea coruptiei si a saraciei in Romania, despre cancerul infiltrat in toate aspectele vietii din Romania: sanatate, cultura, educatie, politica. Versurile, apartinand lui Petre Constantinescu, reprezinta un strigat de revolta impotriva nedreptatilor la care sunt supusi oamenii simpli, nevinovati si un indemn la lupta si rezistenta impotriva incalcarii drepturilor care ni se cuvin.

Videoclipul a fost realizat impreuna cu regizorul Mihai Vasilescu, aflat la a cincea colaborare de acest fel cu Trooper.

https://www.youtube.com/watch?v=5ofXNepdCow
Noul album, „In ziua a opta” va fi lansat in data de 5 noiembrie 2016, in Quantic Club, printr-un concert maraton din care nu vor lipsi multe piese noi dar si piese consacrate din repertoriul formatiei, alaturi de alte suprize.

Pentru acest eveniment se pot achizitiona bilete din reteaua magazinelor Eventim si online de pe http://www.eventim.ro si http://www.iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-lansarea-nou-album-in-ziua-a-opta-25999/). Pretul unui bilet este de 30 de lei. In ziua evenimentului un bilet va costa 50 de lei.
Organizator: Kompas Events
http://www.kompasevents.ro
http://www.facebook.com/kompasevents



Partener: Ciuc
Parteneri media: http://www.metalhead.ro // http://www.metalfan.ro // http://www.maximumrock.ro // http://www.letsrock.ro // http://www.iconcert.ro // http://www.bucuresteni.ro // http://www.iqool.ro // http://www.concerte-azi.ro // http://www.goingout.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top