Noutăți și comunicate

Cornelia Tihon este invitata in spectacolul „Taxi – 15 ani” la Sala Palatului

26 februarie 2014
Cornelia Tihon este invitata in spectacolul „Taxi – 15 ani” la Sala Palatului
Trupa Taxi s-a mutat în sala de repetiții, unde se pregătește pentru spectacolul "Taxi - 15 ani", ce va avea loc pe 17 martie 2014 la Sala Palatului. La actuala reședință, membrii trupei primesc și vizite. Unul dintre oaspeții pe care i-a avut în această săptămână este Cornelia Tihon.

Venită din Basarabia la vârsta de 10 ani, Cornelia Tihon este masterandă (cu nota maximă) a Conservatorului din București. La 25 de ani interpretează genuri muzicale diverse (clasic, rock, folclor, jazz) la 25 de instrumente aerofone (de la fluier, la tulnic sau bucium).

Cornelia Tihon este invitată în spectacolul "Taxi - 15 ani". Iată ce spune ea despre această colaborare:

"An dupa an, trupa Taxi m-a făcut să fredonez refrene noi, mereu interesante, mereu frumoase"¦
Sunt onorată și fericită să fiu alături de Taxi pe scena Sălii Palatului.
Trebuie să fiți împreună cu noi pe 17 martie!



Așadar, trupa Taxi vă invită la spectacolul aniversar. Oaspeții anunțați până în acest moment sunt Maia Morgenstern, Marius Florea Vizante, Corul Madrigal, Cornelia Tihon și Grupul de Copii "Do Re Mi".

Biletele sunt disponibile în exclusivitate prin Rețeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe http://www.eventim.ro/ro/bilete/taxi-15-ani-bucuresti-sala-palatului-342505/event.html.

Copii sub 6 ani au acces gratuit, dacă părinții sunt dispuși să îi țină în brațe.

Pentru persoanele cu dizabilități se pun la dispoziție 6 locuri gratuite, care vor fi ocupate în ordinea solicitării acestora la adresa de email office@galapr.ro.

Aici o invitație video din partea trupei
http://youtu.be/1hBQrQrkHQs


Evenimente recomandate

Top