Noutăți și comunicate

Coperta viitorului disc Dirty Shirt este realizata de Costin Chioreanu

12 ianuarie 2015
Coperta viitorului disc Dirty Shirt este realizata de Costin Chioreanu
Trupa Dirty Shirt a publicat pe pagina Facebook coperta viitorului album "Dirtylicious", semnata de Costin Chioreanu (Twilight13Media). Costin este unul din cei mai apreciati designeri la ora actuala in Europa, colaborand recent cu artisti precum At The Gates, Arch Enemy, Opeth, Primordial, etc.

In plina faza de productie audio, albumul "Dirtylicious" promite a fi una din cele mai interesante realizari discografice pe scena metal din Romania si din Europa : pe baza unui schelet muzical groovy-hardcore-indus-metal marca Dirty Shirt, trupa a construit o noua morfologie muzicala, combinand intr-o maniera omogena si unica, soundul greu tipic metalului modern cu elemente de muzica traditional din Europa de Est.

Chiar daca primele experiente de fuziune metal - muzica traditionala ale trupei le regasim pe albumele precedente, cu "hit-uri" precum "Bad Apples", " Freak Show" sau "Saraca Inima Me", "Dirtylicious" aduce aceasta simbioza la un alt nivel: albumul este integral influentat sau bazat pe elemente folclorice, iar la inregistrari au participat muzicieni confirmati de instrumente traditionale : viori, clarinet, tambal, acordeon si percutii (sub titulatura Transylvanian Folkcore Orchestra).
Un preview instrumental demo al albumului este disponibil aici :

https://www.youtube.com/watch?v=FrTbYndZ9Pg

Trupa Dirty Shirt a fost confirmata pentru editia din 2015 a Rockstadt Extreme Fest. Mai mult, trupa va imparti scena cu gigantii metal de la Blind Guardian pe data de 15 mai 2015, in cadrul evenimentului Romanian Rock Meeting.

In 2014, Dirty Shirt a castigat locul 2 la Wacken Metal Battle, cel mai mare concurs din lume dedicat formatiilor de gen.
Coperta viitorului disc Dirty Shirt este realizata de Costin Chioreanu Noutăți, comunicate România


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.