Noutăți și comunicate

Contrar zvonurilor din presa, The Prodigy au cantat la festivalul Rock The City pe 1 iulie 2011

3 iulie 2011
Contrar zvonurilor din presa, The Prodigy au cantat la festivalul Rock The City pe 1 iulie 2011
În urma zvonului apărut în presă acum câteva zile legat de faptul că formația The Prodigy a confundat festivalul Rock The City cu B'estfest, compania D&D East Entertainment, unul dintre organizatorii festivalului Rock The City, are de comunicat următoarele:

1. Formația The Prodigy, inclusiv managementul grupului, fusese informata de schimbarea locației, Romexpo cu Piața Constituției, încă de acum mai bine de o lună.

2. Grupul The Prodigy a fost preluat de la aeroport și condus la hotel și apoi la locația destinată desfășurării concertului de către personalul autorizat de catre D&D East Entertainment și, în aceste condiții, grupul nu avea cum să ajungă la B'estfest.

3. Conform celor apărute în presă, opinia publică a fost indusă în eroare pe aspectul că The Prodigy ar fi cântat la B'estfest și nu la Rock The City ceea ce este total neadevărat. The Prodigy au cântat la festivalul Rock The City în data de 1 iulie 2011 așa cum fuseseră programați. D&D East Entertainment aduce spre atenția opiniei publice faptul că în cadrul evenimentului, toți artiștii contractați au beneficiat de servicii de pază, protecție și îndrumare organizatorică, aspecte ce nu puteau lăsa loc unor astfel de confuzii cum este cea a locației unde se presupune că ar fi fost conduși membrii trupei și staff-ul lor.

4. În presă au apărut diferite aluzii la adresa organizatorului, dar nu s-a specificat cine este organizatorul și cine a dat publicității aceste informații. Aducerea în discuție a organizatorului fără a specifica persoana care a dat anumite informații precum "Cei care au ales locația erau obligați sa facă acest lucru. Noi doar am semnat contractul de a-i aduce in România" arată că acest comunicat este unul ambiguu, menit să discrediteze imaginea D&D East Entertainment, East European Concert și a domnului Marcel Avram, cei care au organizat și promovat festivalul Rock The City.

Sursa: D&D East Entertainment
http://www.dd-east.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top