Noutăți și comunicate

Concursuri Ataraxia

24 august 2008

Concurs 1

Partenerul DonisArt & Kogaionon, Pensiunea Leo, ofera prin tragere la sorti, 2 camere duble gratuit (mic dejun inclus), pentru datele de 19 si 20 septembrie, participantilor la evenimentul ATARAXIA.
Cei interesati sunt rugati sa raspunda la urmatoarea intrebare:

Cate piese vor fi incluse pe noul album ATARAXIA ce va aparea in 2009?

Raspunsurile se vor trimite la adresa contact@donisart.ro, pana la data de 1 septembrie. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti pe data de 5 septembrie.
Tot pentru aceste doua zile, www.pensiunealeo.ro ofera un pret promotional pentru cazare, astfel ca o camera singla va costa 130 lei iar una dubla 150 lei (TVA si mic dejun inclus in ambele variante). Singura conditie pentru a putea beneficia de aceste tarife este sa se poata face dovada participarii la Seara Ritual Mediteraneana (o serie si un numar de bilet ar fi suficiente).
Numarul de camere este limitat, doritorii p! ot contacta pensiunea la adresa de email: office@pensiunealeo.ro sau la telefon: 0268/47.75.47.



Concurs 2

2 CDuri gratuit, la alegere, dintr-o lista de cateva sute de titulaturi, cu foarte multe realizari din 2008 dar nu numai, din intreaga scena Dark-Doom-Death-Black-Ambient-Gothic-Rock. Concursul are urmatoarele conditii de participare:
I. sa trimita un email pe adresa contact@donisart.ro pana la data de 5 septembrie, in care sa raspunda corect la intrebarea: Cum se numeste noul album ce urmeaza sa apara al suedezilor ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO?
II. sa faca dovada participarii la seara ATARAXIA printr-o serie si numar al biletului achizitionat de la distribuitorii oficiali;
III. sa treaca in corpul mesajului numele si prenumele, varsta si stiluri muzicale preferate.


Primiile a 99 de participanti cu raspunsuri corecte vor primi ulterior de la organizatori lista actualizata de unde isi vor putea alege cele 2 CD-uri, acestea urmand a fi inmanate in seara concertului, in sala Reduta. Pentru acest lucru va fi nevoie si de un act de identitate al castigatorului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top