Noutăți și comunicate

Concursul pentru cinelul cu autografele MANOWAR continua!

20 noiembrie 2012
Concursul pentru cinelul cu autografele MANOWAR continua!
Lansarea celui de al doisprezecelea album de studio al formatiei MANWOAR, The Lord Of Steel, este serbata si in Romania, pe 24 noiembrie in Fire Club, iar Rock FM nu lasa momentul sa treaca neobservat!

Deja au fost desemnati doi finalisti ai concursului ce are ca miza un cinel semnat de membrii trupei MANOWAR.  Urmareste intrebarile, raspunde corect si ai sansa sa fi sunat, in direct, de DJ-ul Rock FM Lucian Boariu. Telefonul te trimite direct in marea finala ce are ca miza cinelul semnat de Joey DeMaio, Eric Adams, Karl Logan si Donnie Hamzik! In seara partyului din Fire Club finalistii vor avea posibilitatea sa inregistreze un mesaj video, cu durata de maxim 3 minute, adresat trupei MANOWAR. Iar daca esti finalist, dar nu vei fi prezent la release party trebuie sa inregistrezi mesajul video si sa il trimiti inainte de 24 noiembrie.

Tot pe 24 noiembrie, cei care vor trece pragul clubului, avand asupra lor cel putin un obiect oficial MANOWAR (CD, tricou, patch etc) vor fi inscrisi automat la tombola pentru o chitara Lag Imperator L66, oferita de Muzica Store.

Iar in aceeasi seara va avea loc si finala concursului pentru cel mai metal outfit

Influenta MANOWAR in industria muzicii rock este de necontestat. In decursul unei cariere impresionante, trupa si-a pus amprenta asupra genului Heavy Metal, prin combinatia dintre maiestria unica a exprimarii si maniera caracteristica de compozitie. Trupa a dobandit numeroase discuri de aur si platina si a derulat peste 35 de turnee, fiind cap de afis la evenimente sold out, desfasurate in locatii cu capacitatea cuprinsa intre 10.000 si 50.000 de locuri.

http://www.youtube.com/v/j6v22Lvnj4M?version=3&hl=ro_RO

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AHy8Vh3eEwk

Partyul dedicat regilor metalului va avea loc pe 24 noiembrie in clubul Fire, iar intrarea va fi libera. Cei care au chef sa petreaca pana in zori, pe riffurile MANOWAR, sa "infrunte" "The Lord Of Steel" sa se lase prada headbangingului si sa dea curs provocarilor - concurs, ce vor avea ca miza produse oficiale  puse la dispozitie de trupa sunt asteptati in club, incepand cu ora 19.00

Alaturi de voi vor petrece si baietii de la TROOPER, cea mai iubita formatie rock din Romania.

Release party-ul se inscrie intr-o serie de manifestari organizate in intreaga lume, pentru a celebra lansarea celui de al doisprezecelea album de studio MANOWAR. Evenimente similare au avut deja loc in Brazilia, Italia, Anglia, Germania, Ungaria, Bulgaria, iar pana la finalul anului momentul va fi marcat si in alte tari.

Lansarea "The Lord Of Steel" - Retail Edition vine dupa o editie limitata a materialului - Hammer Edition -, realizata in coloborare cu Metal Hammer - Marea Britanie. In comparatie cu editia de pre-sale, noua versiune The Lord Of Steel  are un mixaj nou, o masterizare diferita si multe alte aranjamente muzicale. Bookletul albumului cuprinde 24 de pagini si o grafica spectaculoasa, realizata de celebrul artist Ken Kelly.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top