Noutăți și comunicate

Concurs Trooper

1 septembrie 2009
Concurs Trooper
Se apropie data concertului de lansare a noului album Trooper, "Vlad Tepes - Poemele Valahiei", asa ca ne-am gandit sa va propunem doua concursuri. Primul concurs debuteaza azi, 1 septembrie 2009, si se va incheia pe data de 15 septembrie 2009. Cel de-al doilea va demara imediat dupa incheierea primului si va fi anuntat la momentul respectiv.

Castigatorul acestui prim concurs va petrece ziua de 16 octombrie alaturi de noi, la conferinta de presa, la soundcheck, in backstage, va vedea concertul din spatele scenei, vom face poze, vom sta de vorba, ne vom imprieteni. Cu alte cuvinte, castigatorul va fi martor la tot ceea ce se va intampla in acea zi in culisele concertului de lansare a noului album.

Ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie la concurs? Este foarte simplu: Trebuie sa va cumparati un bilet si sa ne trimiteti un mail la adresa trooper.contact(at)yahoo.com in care sa treceti seria biletului si datele voastre de identificare: nume, prenume, seria si numarul cartii de identitate.

Ii rugam pe toti participantii la concurs sa se asigure ca pot fi alaturi de noi pe 16 octombrie in eventualitatea in care vor castiga. Vom anunta rezultatul in dimineata de 16 septembrie. Va uram mult succes!

Sursa : Trooper.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top