Noutăți și comunicate

Concurs pentru trupele la inceput de drum, in cadrul Padina Fest

17 iunie 2016
Concurs pentru trupele la inceput de drum, in cadrul Padina Fest
Padina Fest, “celui mai inalt festival” muzical din Romania, vine cu vesti bune pentru trupele la inceput de drum, in cadrul cele de a 7-ea editii.

Astfel, toti cei care isi doresc sa cante la Padina Fest in prima seara de festival (joi, 28 iulie 2016), au sansa sa o si faca, daca se inscriu la concursul NEWCOMERS LA PADINA FEST.

Concret, ce trebuie facut:

1. Trupele care vor sa se inscrie in concurs vor trimite in perioada 16-26 iulie 2016 un mail la adresa newcomers@padinafest.ro care sa contina urmatoarele: numele trupei (alaturi de site, cont youtube, pagina de facebook etc), riderul tehnic + numarul de membri, o scurta descriere a trupei, un filmulet de maxim 10 secunde in care trupa se prezinta si isi indeamna fanii sa voteze, 2 fotografii, minim 1 piesa in format mp3, facultativ - videoclip (link de wetransfer.com)

2. Videoclipurile tuturor trupelor inscrise in concurs vor fi urcate pe pagina de facebook PADINA FEST luni, 27 iunie 2016.

3. Intre 27 iunie si 10 iulie publicul va putea sa isi voteze favoritii.
Primele 10 trupe care au cel mai mare numar de like-uri la videoclipurile postate vor fi analizate de catre juriul concursului, in perioada 11 – 17 iulie 2016.

4. Pe 18 iulie 2016 vor fi anuntate cele 4 trupe care vor canta pe scena PADINA FEST, in prima zi de festival.

(2) Concurs_pentru_trupele_la_ince_DOtPQulBc.jpg
Juriul concursului NEWCOMERS LA PADINA FEST este compus din: Andi Mitoi (Summer Well), Florin Oslobanu (Club Control), Bogdan Serban (Radio Guerrilla), DJ HEFE (COMA), echipa Padina Fest.

http://www.padinafest.ro / http://www.facebook.com/padinafest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top