Noutăți și comunicate

Concurs Ageless Underground in clubul Ageless Club

10 februarie 2012
Concursul Ageless Underground va avea loc in recent lansatul club Ageless din Bucuresti. Clubul mai prezinta in perioada urmatoare concerte live pe 11 si 12 februarie cu trupele Magnum Opus si binecunoscuta formatie rock progresiv Echo.
Ageless Club anunta lansarea concursului "Ageless Undergound", care isi propune sa promoveze trupele tinere, aflate la inceput de cariera. Astfel, pe parcursul lunii februarie, trupele sunt invitate sa se inscrie in competitia pentru castigarea marelui premiu de 1000 de euro, dar si a premiului al doilea si al treilea, constand in instrumente muzicale.
Trupele pot aborda oricare dintre genurile: pop, rock, blues, indie, folk, classic, progressive, beat, metal. Finalistii vor sustine concerte live in zilele de 8, 9 si 10 martie, urmand ca juriul format din profesionisti ai industriei muzicale si reprezentati ai presei sa desemneze pe 10 martie castigatorul marelui premiu si al unei sesiuni de inregistrare profesioniste in studioul Phenomenon. Mai multe detalii despre concurs, inscriere, regulament pe http://www.ageless.ro.
Ageless Club anunta doua noi concerte live in acest weekend. Astfel, vineri, 10 februarie,  de  la 21.30, trupa Magnum Opus va oferi un recital in stilul caracteristic, care imbina elemente moderne si clasice intr-un sound placut, antrenant si accesibil.
Trupa Magnum Opus s-a format in 2010. Pana in prezent a avut numeroase concerte in cadrul mai multor proiecte importante, si alaturi de nume precum Vita de Vie, Timpuri Noi, PhenomenOn, Adi Manolovici, Metrock, Stillborn, Les Elephants Bizzares, etc. Stilul trupei este cu totul original, rezultat in urma combinarii tuturor influentelor si ideilor membrilor, acest mix putand fi observat cu usurinta in compozitiile proprii pe care trupa le-a scos pana acum.  Sambata, 11 februarie, trupa Echo va sustine un concert cu totul special. Fanii trupei sunt asteptati de la ora 21.30 in Ageless Club pentru o noua poveste Echo.
Echo: "Povestea incepe demult, acum douazeci de ani, cand am cantat prima oara, cu mult entuziasm, insa putine realizari, intr-o epoca in care rock-ul si pletele lungi nu prea aveau sorti de izbanda. Au trebuit sa treaca douazeci de ani ca ecoul cantecelor de atunci sa se intoarca intr-o alta epoca si sa ne gaseasca la fel de entuziasmati de muzica. Pentru noi Echo este nostalgia anilor '70 -'80 cand majoritatea trupelor mari se adresau publicului cu un mesaj elaborat si complex, atat la nivel liric, cat si muzical. Fara a incerca o antiteza cu muzica ultimilor ani, dorim sa plasam muzica noastra pe un plan ce rezoneaza deopotriva la nivelul intelectului si al sufletului." http://www.echo-band.ro.
Ageless Club s-a nascut din pasiunea pentru muzica live de calitate. Este un club spatios, cu un decor select, situat pe Calea Serban Voda nr. 213 (langa intersectia cu str. Cutitul de Argint, fostul Tehnic Club), unde publicul traieste frenezia muzicii live, cantand si dansand pe ritmurile trupelor preferate. Clubul functioneaza de joi pana sambata, de la orele 20.00 si pana mult dupa miezul noptii. Pe langa concertele live, Ageless Club organizeaza petreceri private, conferinte de presa, meetinguri, traininguri.
Booking si rezervari: 0728264690, contact@ageless.ro sau Georgiana Stefan (Clients Relationship), 0726553177. Site: http://www.ageless.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top