Noutăți și comunicate

Concurrency in Knowledge lanseaza in Question Mark primul EP

16 mai 2015
Concurrency in Knowledge lanseaza in Question Mark primul EP
Sambata, 16 mai 2015, in Question Mark, de la ora 20:00, pentru o seara speciala, ofranda metalului extrem, ce va marca lansarea primului EP Concurrency in Knowledge. Pe scena vor urca si black-thrasherii de la Akral Necrosis, invitatii speciali ai evenimentului.



Concurrency in Knowledge este o trupa bucuresteana de metal extrem ce a luat nastere la inceputul anului 2014. Dupa multe schimbari si modificari aduse atat structurii pieselor, cat si a membrilor, formula se stabilizeaza in toamna anului 2014, in momentul lansarii Ep-ului 'The Decider', componenta fiind: Ioan Preda (vocal), Cedrik (chitara), Valentin Cristocea (bass), Teo Popp (tobe).

Lansarea oficiala a trupei va avea loc in data de 16 mai 2015, gazduita de clubul Question Mark, unde Concurrency in Knowledge va urca pe scena alaturi de consacrata formatie Akral Necrosis.

http://concurrencyinknowledge.com/
https://www.facebook.com/ConcurrencyInKnowledge
https://www.youtube.com/watch?v=VyoRdUNw_Vg&feature=youtu.be



Akral Necrosis, cea mai longeviva trupa de black metal bucuresteana in activitate, revine cu aceasta ocazie pe scena clubului Question Mark, cu un playlist mai consistent fata de actul din cadrul Underground Metal Resistance Fest Iv, eveniment in care au rodat noua echipa, cu Andrei la chitara si Traian la tobe. Black thrasherii au acceptat sa-i sustina prin aceasta aparitie pe Concurrency in Knowledge, folosind in acelasi timp momentul ca pe un warm-up pentru turneul din vara, ce va fi anuntat in detaliu curand.

https://www.facebook.com/pages/Akral-Necrosis/131156943575470 https://www.youtube.com/watch?v=42a6zE6qmTo

Support: 15 lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top