Noutăți și comunicate

Concertul Vița de Vie - În Corzi live @ Awake se vede exclusiv pe Overground Showroom

29 iulie 2020
Concertul Vița de Vie - În Corzi live @ Awake se vede exclusiv pe Overground Showroom

Trupa Vița de Vie a susținut concertul simfonic "În Corzi" la Awake Festival 2018, o punere în scenă impresionantă și o veritabilă piatră de hotar pentru formație. Filmul concertului va fi proiectat în premieră pe 4 august 2020 la Cluj-Napoca în cadrul TIFF, iar din 5 august, Vița de Vie - În Corzi - Filmul, va fi disponibil în exclusivitate pentru streaming on-demand pe platforma Overground Showroom!

Vița de Vie - În Corzi (trailer)
https://showroom.overground.ro/programs/vita-de-vie-in-corzi-live-awake-trailer-878b7e

Show-ul Vița de Vie - În Corzi este grandios, gândit și calculat până la cel mai mic detaliu - de la scenă, lumini și efecte vizuale până la cei 40 de muzicieni de pe scenă care formează o singură entitate. În august 2018, la AWAKE Festival, Vița de Vie împreună cu Filarmonica de Stat Târgu Mureș, condusă de Remus Grama - dirijor, au fost headlinerii unei seri memorabile.

Auzisem că există momente magice pe scenă, am și trăit câteva de-a lungul vieții, însă nu am reușit să prindem pe cameră niciunul până acum. Vizionând însă concertul nostru de la AWAKE, am realizat că tocmai am prins unul, integral! Nu suntem genul de artiști care se îmbată cu propriile creații, mai degrabă suntem cei mai drastici critici ai noștri, însă ce se întâmplă pe scenă atunci când suntem împreună cu o orchestră simfonică este absolut magic. Experiența pe care am avut-o cu Filarmonica din Târgu Mureș rămâne pe veci în sufletele noastre, la fel ca prieteniile care s-au legat între noi.

Adrian Despot

Concertul Vița de Vie - "În Corzi" live @ Awake va fi disponibil pentru streaming on-demand pe Overground Showroom, cea mai nouă bibliotecă online de concerte, începând cu 5 august 2020, ora 20:00. Doritorii își pot achiziționa bilete pentru premiera online de pe www.iabilet.ro la prețul de 29 de lei. După cumpărarea biletelor, aceștia vor primi la scurt timp un email cu credențialele de login în platforma Overground Showroom, unde vor avea acces la concert timp de o lună din momentul premierei. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom ce au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.)


Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video (cum ar fi Netflix). Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă sunt direcționate către artiști.

https://showroom.overground.ro
https://www.facebook.com/vitadevie/
https://www.instagram.com/vita_de_vie/Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top