Noutăți și comunicate

Concertul Vita de Vie din Bucuresti este aproape sold-out

8 martie 2012
Concertul Vita de Vie din Bucuresti este aproape sold-out
Va reamintim ca in data de 20 martie 2012, incepand cu ora 20:00, cei de la Vita de Vie vor sustine un concert la Opera Nationala din Bucuresti. Alaturi de ei vor canta Alexandrina Hristov, Tudor Chirila si Eugen Caminschi.

Au mai ramas numai 250 de bilete disponibile. Ultimile locuri pot fi achizitionate in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului, Opera Nationala Bucuresti si online pe eventim.ro.

Trupa va surprinde publicul prezent la spectacol prin colaborari deosebite cu artisti de renume din Romania. Invitatii speciali ai acestui eveniment vor oferi propria lor interpretare pieselor formatiei Vita de Vie. Astfel, pe scena Operei Nationale Bucuresti vor urca: Alexandrina Hristov, Tudor Chirila si Eugen Caminschi. Alexandrina Hristov va canta alaturi de Vita de Vie si la concertul aniversar din Timisoara, din data de 11 martie 2012.

Cele mai cunoscute melodii ale formatiei vor fi interpretate in varianta acustica. Cei prezenti la acest show vor avea ocazia sa vada trupa Vita de Vie intr- o noua ipostaza. "Aniversare 15 ani Vita de Vie" este un eveniment unic, care va ramane intiparit in mintea spectatorilor.

Pretul biletelor este:
Categoria I: 70 lei
Categoria II:50 lei
Categoria III:30 lei

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă