Noutăți și comunicate

Concertul Tiamat din Quantic va fi deschis de trupele Abigail si Olympus Mons

13 octombrie 2022
Concertul Tiamat din Quantic va fi deschis de trupele Abigail si Olympus Mons
Organizatorii concertului Tiamat au anunțat astăzi două vești bune legate de concertul din Quantic de pe 28 octombrie:

Abigail și Olympus Mons vor deschide show-ul extraordinar al suedezilor!

Abigail este cea mai longevivă trupă de doom metal din România. Pornită la drum în 1994, a reușit ca, prin doar câteva materiale discografice și într-un timp scurt, să-și asigure o masă critică de fani fideli, încă prezenți la rarele lor apariții live (n-au mai concertat în București din 2018!). În decursul ultimilor ani, au fost prezenți la marile festivaluri din țară, dar au reușit să acceadă și la câteva festivaluri externe, în Olanda, Slovacia, Malta, Belgia. În prezent, pregătirile pentru definitivarea noului material discografic "The Mind Replays What The Heart Can't Erase" sunt în linie dreaptă, acesta fiind așteptat în prima parte a anul viitor.

Olympus Mons sunt reprezentații noului val de doom metal modern și s-au înființat în 2019 la București. Doar un an mai târziu au câștigat Marele Premiu la Posada Rock, iar în 2021 au lansat albumul de debut, ”Healer”, care îi are ca invitați pe Aaron Stainthorpe (My Dying Bride) și Stacey Gaunt (Plague of Angels).

A doua veste este ca s-au suplimentat numărul de bilete cu 50 de bucăți, disponibile acum pe iaBilet.ro la prețul de 200 de lei (plus taxe) bit.ly/Tiamat-Q. Săriți pe ele, cât se mai găsesc!

Ne vedem de mâine în două săptămâni, în Quantic!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top