Noutăți și comunicate

Concertul Theatres des Vampires, Tiarra, Inopia si Fortress of Faith se muta in Wings Club

1 februarie 2011
Concertul Theatres des Vampires, Tiarra, Inopia si Fortress of Faith se muta in Wings Club
Sambata, 19 martie 2011, Stay Metal Forever va invita in Wings Club, noua locatie a concertului pe care il vor sustine Theatres des Vampires, Tiarra, Inopia si Fortress of Faith.

Pretul unui bilet este de 35 lei. Biletele vandute in avans pentru Cage Club raman valabile. Accesul publicului se va face incepand cu ora 18:00. Dupa concert urmeaza rockoteca pana in zori.
Adresa Wings Club : Strada Mihai Eminescu, Nr. 127, Bucuresti.

Ne face o deosebita placere sa va spunem, in mod oficial, ca sambata, 19 martie 2011, ii veti vedea, pentru prima oara in Romania, pe cei cinci vampiri autentici cu sange latin, respectiv renumitii italieni de la Theatres des Vampires.

Show-ul ce va avea loc in Wings Club din Bucuresti, este prilejuit de lansarea noului album intitulat "Moonlight Waltz", album ce imbina cu succes elemente de gothic metal cu opera, black metal, death metal, industrial si nu numai.

Contesa Sonia Scarlet va fi si de aceasta data vocea feminina ce va da viata unui alt capitol, din "cronicile vampirilor", ducandu-si mai departe renumele de "amanta a cosmarurilor tale".

Pentru ca seara sa fie completa, incepand cu ora 19.00, pe scena vor urca si urmatorii invitati ce vin sa depene povesti din "lumea tenebrelor": Tiarra, Inopia si Fortress of Faith.

Iata si cateva detalii despre trupe:

Theatres des Vampires http://www.myspace.com/theatresdesvampires

Theatres des Vampires (formata in 1994) este o trupa italiana cu puternice influente de symphonic black metal, foarte des recunoscuta prin tema dominanta a versurilor, respectiv vampirismul.
Membrii trupei, vizibil fascinati de vampiri si de tot ceea ce graviteaza in jurul acestora, creeaza, cu fiecare concert, o atmosfera melancolica dar si tulburatoare.
Sonia Scarlet, vocalul, uneori pune in scena tot ce presupune expresia "Drink from me and live forever" invitandu-si audienta, ca o adevarata "contesa a vampirilor", la o mica "degustare".


Tiarra http://www.myspace.com/tiarraband

Proiectul initial (2005) a avut o formula mai simpla si stilul putin mai agresiv, in mare parte gothic - black. Membrii fondatori erau 4 rockeri tineri: Alex, Gil, Anda si John, adica un chitarist, un tobosar, o voce feminina si un clapar. Pana in prezent proiectul a suferit o serie de modificari atat pe plan muzical cat si din punctul de vedere al componentei membrilor, aceasta aducand la genul gothic. Transformarile au condus la o formula mai buna, astfel trupa a acumulat experienta si o identitate puternica construita din aceste cautari profitabile. Acum, stilul iese mai mult in evidenta fiind mai melodic si mai complex decat cel initial.


Inopia http://www.myspace.com/inopiainopia

Dupa o absenta de jumatate de an de pe scena metalului romanesc, Inopia (trupa formata in 2005) revine cu forte proaspete. Timpul in care Inopia nu a mai sustinut prestatii live, a fost dedicat inregistrarii urmatorului material discografic care va contine 19 piese. Este vorba despre o opera rock originala numita "Aeternum", prima parte din trilogia "Ama Sacer".
Inregistrarile au loc in studioul Taine Multimedia.
In concertul din martie, vor interpreta piese de pe primul lor album, "Monuments of Sadness" cat si unele piese care inca nu au fost lansate oficial.

Fortress of Faith http://www.myspace.com/fortressoffaith

Povestea Fortress of Faith incepe in iarna lui 2006 cand Vanda si Alex se alatura proiectului initiat de Mihai. Acestia produc primul material intitulat "Birth" in 2007.
Urmeaza concerte dar si schimbari in componenta si perioade de pauza, ajungand ca in vara lui 2010 Fortress of Faith sa se concretizeze in formula actuala.
Momentan trupa lucreaza la viitorul album intitulat "Starchild".


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă