Noutăți și comunicate

Concertul Taxi - Cele 2 cuvinte este sold out

23 februarie 2011
"Cele 2 cuvinte" este numele celui mai recent album al trupei TAXI, album ce se va lansa joi, 24 februarie 2011, impreuna cu Jurnalul National. Concertul pe care trupa TAXI il va sustine de Dragobete, in Jukebox Club din Bucuresti (Str. Turturelelor, nr. 11) este in acest moment sold out.

Biletele, distribuite exclusiv prin reteaua Eventim, sunt epuizate.

La cel de-al saptelea album, TAXI se prezinta ca o trupa matura din punct de vedere muzical, cu preocupari diverse si colaborari dintre cele mai surprinzatoare: C.R.B.L., Dax, Bogdan Popoiag, Mihai Ogasanu, Matteo si altii, la care se adauga "cei 26" care nu se vad pe album, dar raman in memoria colectiva ori de cate ori se aud "Cele 2 cuvinte". Foarte prezenta in mediile online de cateva luni bune, piesa apare pe disc in doua variante. Intreg continutul albumului e o trecere prin stari de suflet, cu accente ironice de analiza sociala, in stilul deja usor de recunoscut. Muzica si versurile sunt semnate de Dan Teodorescu.

Albumul "Cele 2 cuvinte" este o productie Cat Music si Jurnalul National.

Gala MGMT & PR, impreuna cu trupa TAXI, multumesc fanilor pentru interes si presei pentru sustinere si roaga publicul sa nu se prezinte la sala de concert fara bilet.

La intrare va fi disponibil un numar limitat de bilete, exclusiv pentru cei care au rezervari ferme.

Un concert recomandat de: MagicFm si sustinut de: Jurnalul National, Sapte Seri, eva.ro, bestmusic.ro, metropotam.ro, iconcert.ro, port.ro, rol.ro, 1801.ro, musicmix.ro, vioara.info.

Organizator: Gala MGMT & PR.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top