Noutăți și comunicate

Concertul Sabaton, Eluveitie si Wisdom se intreapta spre un eveniment Sold Out

22 octombrie 2012
Concertul Sabaton, Eluveitie si Wisdom se intreapta spre un eveniment Sold Out
Suedezii de la SABATON au dat startul turneului european Swedish Empire ce promoveaza ultimul material discografic intitulat "Carolus Rex" (lansat in mai 2012 via Nuclear Blast). Turneul va ajunge si in Romania pe data de 19 martie 2013 la The Silver Church din Bucuresti. Evenimentul din Romania este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Eluveitie (Elvetia) si Wisdom (Ungaria).

Chiar daca pana la startul evenimentului mai sunt 5 luni aproape jumatate de bilele, din cele 500 de bucati puse la vanzare, au fost epuizate, astfel ca ne asteptam ca acest eveniment sa fie unul Sold Out!

SABATON este cea mai importanta formatie de power/heavy-metal din generatia noua. A fost infiintata in 1999 in Falum (Suedia) si a reusit sa obtina deja o nominalizare la premiile Grammy la sectiunea power metal.
Sabaton a lansat 7 materiale discografice ce aduc in atentia fanilor ororile comise de germani in Al Doilea Razboi Mondial si a reusit, in foarte scurt timp, sa se impuna pe scena metal mondiala si sa participe pe pozitia de headliner la festivaluri din Europa (Masters Of Rock Festival - Cehia, Przystanek Woodstock - Polonia si altele) sau la evenimente alaturi de formatii importante.

Line-up Sabaton 2012:
Joakim Brodén - vocals
Pär Sundström - bas
Chris Rörland - chitara
Thobbe Englund - chitara
Robban Bäck - tobe

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) si au urmatoarele preturi:
- 60 lei - primele 100 buc - Sold Out!
- 68 lei - urmatoarele bilete pana la data de 18 martie 2013
- 75 lei - in ziua concertului (19 martie 2013). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.


Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro 
http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Top