Noutăți și comunicate

Concertul Mgła va fi deschis de trupele In Twilight's Embrace si Odium Humani Generis

11 august 2022
Concertul Mgła va fi deschis de trupele In Twilight's Embrace si Odium Humani Generis
Concertul Mgła de pe 13 septembrie 2022 din clubul Quantic va fi deschis de doua formatii ce vin tot din Polonia: In Twilight's Embrace si Odium Humani Generis.

In Twilight's Embrace a luat fiinta in anul 2003 in Poznan, Polonia, initial sub numele de Over The Edge. Stilul formatiei a evoluat de la Hardcore / Metalcore spre Death Metal / Melodic Death Metal, cu influente Black Metal ce devin din ce in ce mai vizibile. Formatia isi defineste stilul ca fiind „Metal Śmierci” (echivalentul polonez pentru Death Metal).

Odium Humani Generis este o trupa de Black Metal originara din Łódź, Polonia. Numele trupei este inspirat dupa o expresie ce provine din limba latina si anume „Odium Generis Humani” care inseamna „ura fata de rasa umana” sau pur si simplu „mizantropie”.

PROGRAM EVENIMENT:
18:30 – OPEN DOORS
19:30 – ODIUM HUMANI GENERIS
20:30 – IN TWILIGHT’S EMBRACE
21:45 – MGŁA

Pretul primelor 100 de bilete pentru fiecare dintre cele trei concerte este de 89 lei, in exclusivitate prin intermediul celei mai importante platforme de ticketing din Romania iabilet.ro.
Ulterior biletele vor costa 105 lei, pana in ziua concertului.

Concertul este o co-productie dintre Axa Valaha Productions si Final Step Productions, in parteneriat cu Left Hand Sounds / No Solace, managementul oficial al MGLA.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top