Noutăți și comunicate

Concertul lui Tom Keifer se muta la Hard Rock Cafe

6 octombrie 2015
Concertul lui Tom Keifer se muta la Hard Rock Cafe
Concertul legendarului frontman al formației de glam rock Cinderella, Tom Keifer, a fost mutat în Hard Rock Cafe, data fiind aceeași – 6 octombrie 2015 – din cauza lucrărilor de renovare care se desfășoară în clubul The Silver Church.

Astfel, au mai rămas aproximativ două săptămâni până când piese ca “Gipsy Road”, “Nobody’s Fool”, “Don’t know what you got”, “Shake me” sau “Somebody Save Me” vor răsuna pentru prima dată la București, interpretate chiar de cel care le-a dat glas în epoca de aur a glam rock-ului.Tom Keifer ne va prezenta și piese de pe cel mai recent material discografic lansat în 2010, un disc foarte bine primit de public, exponențial pentru talentul de compozitor al artistului.

Tom Keifer este și un adevărat model de luptător, reușind să își depășească problemele survenite în urma paraliziei uneia dintre corzile vocale. Atunci când se credea că nu va mai putea reveni pe scenă, Keifer a ținut să contrazică toate predicțiile negative și să își continue show-urile spectaculoase.

Concertul lui Tom Keifer în România este organizat de Phoenix Entertainment.

https://www.youtube.com/watch?v=MCOrtJMQmVsBiletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și pe http://www.eventim.ro, la prețurile de 120 de lei (cu loc la masă) sau 70 de lei (în picioare). În ziua evenimentului, biletele vor costa 140 de lei (cu loc la masă) și 80 de lei (în picioare).

Cei care au cumpărat bilete pentru concertul programat inițial în clubul The Silver Church beneficiază de acces cu loc la masă.

De asemenea, le amintim spectatorilor că pentru biletele cu loc trebuie să își facă și o rezervare telefonică în prealabil, apelând 021 206 6261.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top