Noutăți și comunicate

Concertul KITARO la Sala Palatului a fost reprogramat pentru data de 2 martie 2014

2 octombrie 2013
Din motive independente de vointa organizatorilor, concertul artistului KITARO ce urma sa se desfasoare in data de 5 octombrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti, a fost reprogramat pentru luna martie a anului viitor.

KitaroPotrivit unei scrisori de informare primite de catre organizatorii concertului din partea managerului KITARO, amanarea concertului survine in urma conflictelor geopolitice din Siria, fapte ce i-au determinat pe reprezentantii artistului, sa reconfigureze datele tuturor concertelor cuprinse in cadrul turneului international din acest an.

["¦]This letter is to inform you that due to Force Major events that occurred recently in one of the countries of the Tour, we are forced to reroute the entire International Tour of Kitaro in 2013. 

In the light of these changes we kindly ask you to make the arrangements to reschedule the concerts of the Artist in Romania for March first week." - scrisoare semnata de managementul KitaroHoward Sapper.

Conform actualei planificari, precizam ca intalnirea publicului din Romania cu muzica celebrului artist Kitaro se va produce in data de 2 martie 2014 la Sala Palatului.

 Biletele achizitionate pentru concertul anuntat initial isi vor pastra valabilitatea pentru  reprezentatia de la inceputul lunii martie 2014, sau vor putea fi returnate pentru recuperarea contravalorii acestora la casele de bilete de unde au fost achizitionate.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top