Noutăți și comunicate

Concertul JOE COCKER se muta la Sala Palatului

4 august 2013
Concertul JOE COCKER se muta la Sala Palatului
Concertul pe care celebrul Joe Cocker il va sustine pe 4 august 2013 la Bucuresti va avea loc la Sala Palatului, si nu la Romexpo in aer liber, cum fusese anuntat initial! Ora de incepere a show-ului va ramane aceeasi, si anume ora 20:00.

"Cred ca este cea mai buna alegere. La inceputul lunii august se anunta multe zile ploioase si nu ne dorim sa compromitem un astfel de spectacol. Sa fii martor la un concert al lui Joe Cocker este o adevarata sarbatoare, iar din pacate numarul celor care se vor putea bucura de acest eveniment va fi limitat la 4000, capacitatea maxima a Salii Palatului. Joe Cocker este un artist care oricand poate umple o sala de 10-12000 de locuri dar din pacate pentru Bucuresti o astfel de sala ramane doar un proiect pe hartie. Putinele bilete ramase nevandute se vor pune in vanzare incepand de vineri." Sorin Sararu, Project Events.

Pretul biletelor nu se va schimba. In functie de categoria de pret, biletele costa 135 lei, 200 lei, 300 lei, 400 lei sau 750 lei (VIP). Biletele achizitionate anterior vor trebui sa fie insa schimbate pentru ca sectoarele initiale de la Romexpo nu corespund in totalitate celor de la Sala Palatului. Organizatorii ii asigura insa pe cei care au cumparat deja bilete ca vor beneficia de cele mai bune locuri corespunzatoare categoriilor de pret din noua locatie. Schimbarea biletelor se poate face la sediul Project Events din Bucuresti, Strada Dr. Petre Herescu nr 30, incepand de vineri 7 iunie 2013. Pentru asistenta privind schimbarea biletelor puteti folosi si adresele de e-mail florin@projectevents.ro, iulian@projectevents.ro sau puteti suna la numerele de telefon 0735.869.831, 0735.869.829.

Concertul de la Sala Palatului face parte din turneul ''Fire It Up Summer Tour'', turneu ce promoveaza cel mai recent album al lui Joe Cocker: ''Fire It Up''. Albumul "Fire It Up" contine atat melodii clasice de suflet, balade romantice cat si piese pline de energie si vigoare.

Inegalabilul Joe Cocker este cel care a facut celebra piesa "You Can Leave Your Hat On" - cea mai cunoscuta melodie de striptease! Fanii vor mai putea asculta live si alte piese celebre ale artistului, cum ar fi "Unchain My Heart" sau "Up Where We Belong"... Dupa mai mult de 4 decenii de muzica, Joe Cocker este unul dintre cei mai de succes si mai populari artisti ai lumii. Multe dintre cele peste 20 de albume au primit premii si distinctii, transformandu-l pe artist intr-o adevarata legenda a muzicii.

Pentru toti cei care doresc sa il asculte live pe Joe Cocker, ultimele bilete se vor gasi in urmatoarele locatii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Biletele sunt disponibile la urmatoarele categorii de pret:
- 750 lei (zona VIP)
- 400 lei (categoria I)
- 300 lei (categoria II)
- 200 lei (categoria III)
- 135 lei (categoria IV)

Pentru noutati, vizitati http://www.ProjectEvents.ro, pagina de facebook a organizatorului: http://www.facebook.com/ProjectEvents.ro  sau http://www.cocker.com.

http://www.youtube.com/watch?v=4b04jq7NB1s  

Concertul "JOE COCKER" va avea loc pe 4 August 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu Marshall Arts.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă