Noutăți și comunicate

Concertul Jennifer Lopez, amanat pentru 2013

3 octombrie 2012
Concertul pe care J Lo urma sa-l sustina pe 14 noiembrie 2012 in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo se amana pentru o data ce va fi comunicata ulterior.

Motivul amanarii mult asteptatului concert al divei latino-pop este suplimentarea de ultima ora a cerintelor tehnice ale turneului european, in special in ceea ce priveste detaliile de scenotehnica.

Astfel, cladirea Pavilionului Central Romexpo, unde a fost programat spectacolul, nu mai corespunde din punct de vedere tehnic cerintelor de productie ale managementului Jennifer Lopez, iar Bucurestiul nu dispune in prezent de o sala care sa poata gazdui concerte de mare anvergura.

Organizatorii concertului, in acord cu managementul artistei, intentioneaza reprogramarea evenimentului in cursul anului viitor.

Cu siguranta, concertul va fi organizat intr-un spatiu exterior, care sa permita construirea unei structuri care sa poata sustine toate cerintele tehnice necesare show-lui. In acest context, Romania va beneficia de un spectacol J Lo la cel mai inalt nivel, fara niciun fel de compromisuri, fapt ce nu ar fi putut realizat in conditiile prevazute initial.

Biletele deja vandute vor fi valabile pentru data ce urmeaza a fi programata si anuntata. Cu toate acestea, persoanele care au cumparat bilete si doresc sa recupereze contravaloarea lor, o pot face numai la punctele de vanzare de unde au achizitionat biletele, incepand cu data de 5 octombrie si pana pe 14 noiembrie 2012 inclusiv.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top