Noutăți și comunicate

Concertul Eric Clapton & Steve Winwood se apropie de sold-out

5 iunie 2010
Biletele fara loc (categoria IV) s-au epuizat, devenind astfel a treia categorie sold-out. In sectoarele VIP si Tribuna 5 mai sunt disponibile sub 100 de bilete, iar organizatorii se asteapta ca si acestea sa fie sold out in doua - trei zile.

Astfel, in acest moment se mai pot cumpara bilete la urmatoarele categorii:
- VIP 636 lei
- Categoria I 423 lei
- Tribuna 1 si 2 349 lei
- Tribuna 3 si 4 293 lei
- Tribuna 5 179, 20 lei

Planul locatiei poate fi consultat pe www.eventim.ro, unde locurile pot fi alese direct pe schita stadionului. Categoriile II, III, IV sunt sold out.

Considerat unul dintre cele mai mari evenimente muzicale ale anului, concertul Eric Clapton & Steve Winwood va avea loc in data de 11 iunie pe stadionul "Iolanda Balas Soter" din Bucuresti. Evenimentul este prezentat de D&D East Entertainement, East European Concert si Marcel Avram, iar biletele se pot cumpara exclusiv prin Reteaua Eventim.

Reteaua Eventim are ca parteneri magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas si Carturesti. Puteti cumpara bilete din toate punctele Retelei si de pe site-ul www.eventim.ro.

Concertul pe care legendarii Eric Clapton si Steve Winwood il vor sustine in Capitala in data de 11 iunie 2010 este un eveniment care nu poate fi ratat de niciun iubitor al muzicii de calitate. Prieteni vechi si fosti colegi de trupa, Eric Clapton si Steve Winwood si-au reunit fortele pentru a pune pe scena un concert de exceptie, in cadrul turneului Eric Clapton & Steve Winwood Live, pe parcursul caruia cei doi mari artisti si-au propus sa recreeze "romantismul si frumusetea muzicii de altadata".

Cei doi monstri sacrii ai muzicii isi vor duce spectatorii inapoi in timp, in perioada de glorie a rock-ului, cantand atat compozitii proprii, cat si melodii semnate de artisti legendari, ca Jimi Hendrix. Concertul Eric Clapton & Steve Winwood va fi o seara de neuitat si un eveniment care va ramane in inimile fanilor pentru totdeauna!

Aflati pentru prima data in Romania, Eric Clapton si Steve Winwood isi vor hipnotiza fanii, oferindu-le probabil cel mai bun concert live pe care l-au trait vreodata, asa cum se si cuvine unor adevarate legende!

Eric Clapton & Steve Winwood Live in Romania este un eveniment prezentat de East European Concert si Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

Sursa: D&D East Entertainment www.dd-east.ro


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă