Noutăți și comunicate

Concertul de debut ZZ Bottom la El Grande Comandante

26 iulie 2018
Concertul de debut ZZ Bottom la El Grande Comandante
Joi, 26 iulie 2018 sunteţi invitaţi în El Grande Comandante, unde ZZ Bottom, cea mai importantă fanfară de divorţuri a României, va susține concertul de debut,

Unde nu e moral, acolo e corupţie, şi o soţietate fără prinţipuri, va să zică că are ZZ Bottom - I. L. Caragiale.


Dacă n-ai auzit niciodată de ZZ Bottom, nu te speria foarte tare: abia s-au înființat. Sunt copiii nelegitimi ai lui CollegeHumor cu 9Gag şi le place să facă haz de lucrurile care îi fac pe vecinii tăi să se enerveze. Tocmai de aceea s-au branduit drept cea mai importantă fanfară de divorţuri a României: pentru că nu poţi supravieţui dezastrului decât dacă-l iei în derâdere. Temele abordate de ZZ Bottom iau la forfecat societatea pe lung şi pe lat, iar rezumatul se află chiar în titlul spectacolului: “N.C.S.F. Concertul lor de debut va avea loc la El Grande Comandante (Calea Călăraşilor, nr. 55), pe 26 iulie, începând cu ora 20.00.

Timp de o oră şi jumătate, pe 26 iulie, spectacolul „N.C.S.F, marca ZZ Bottom, îţi va face urechile să sângereze cu un umot tăios precum Codul Penal. Dacă supravieţuieşti, te invită la recidivă, la Paque Bistro (Bulevardul Pache Protopopescu, Nr. 60), pe 9 august, să cânţi alături de ei ce ai reţinut din primul spectacol.


ZZ Bottom îi are în componenţă pe Lorena Lupu (as Zoltan) şi El Grande Comandante (as Zaraza).

Povestea acestor personaje este următoarea: Zoltan este cel mai sarcastic şi nepopular hipster de la el din bloc. Şi pentru că nimeni nu-l suportă, alege să facă o trupă de punk cu singurul lui susţinător: mama lui, Zaraza. Zaraza e o mamă singură, care s-a chinuit din greu să-l crească pe fiul ei, şi ţine să-i amintească asta cu fiecare ocazie.

Lorena Lupu este actriţă, scriitoare, autoarea blogului popular de satiră “Trollywood. “Mi-am dorit să fac travesti din grădiniţă, când mi-am dat seama că Făt Frumos îmi stă mai bine decât Ileana Cosânzeana, spune ea.

Vichi Stephanovici a cunoscut succesul ca membru al trupelor Bosquito, Bandidos şi Hoinarii. Proiectul ZZ Bottom e un prilej de a-şi explora public latura comică, în primul rol feminin din lunga sa carieră.

Dacă vrei să faci cunoştinţă cu stilul lor, vezi primul clip semnat ZZ Bottom.
https://www.youtube.com/watch?v=5MH6PtCgMNU


Pentru spectacolul din EL Grande Comandante, de pe 26 iulie, se pot face rezervări la numărul de telefon: 0728.556.043, iar preţul unui bilet este 30 de lei. Pentru concertul din Paque Bisto (9 august) rezervările se fac la numerele de telefon: 0722.33.06.07/031.421.79.31.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă