Noutăți și comunicate

Concertul de debut Bucovina in Marea Britanie este sold out

7 decembrie 2019
Concertul de debut Bucovina in Marea Britanie este sold out

Concertul de debut in Marea Britanie al trupei Bucovina este sold out. Evenimentul va avea loc in unul din cluburile emblematice ale scenei underground britanice, The Underworld Camden din Londra, in data de 7 decembrie. Bucovina are ca invitati doua trupe locale, Atorc si Sacred Son, precum si una din Germania, Mollust.

Concertul este un eveniment cu productie independenta, urmand reteta consacrata a trupei Bucovina. Formatia a lucrat in colaborare cu tour managerul lor german. "I never imagined we would get this far. I spent a lot but I was hoping to reach break even, we are well over it now. I never organized something big in UK, only small shows, this 500-ticket show means a lot," a declarat tour managerul extern al Bucovinei, Sabri Julien Patzelt de la Asgaardian Events, o companie independenta, deasemenea.

Dupa concertul din Londra, Bucovina se pregatesc de cel mai important eveniment al sfarsitului de an, lansarea single-ului Stahl Kennt Keinen Rost, prima lor piesa in limba germana. Acest concert va avea loc la Arenele Romane in data de 14 decembrie si va avea o serie de invitati de seama: trupa ieseana Hiraeth, brazilienii de la Alekto, cehii de la Silent Stream of Godless Elegy. In plus, Bucovina ii va avea ca invitati pe Andi Dumitrescu (Bucium), Costin Adam (Phoenix), dar si pe Robse Dahn, vocalistul Equilibrium si Minas Morgul, care a si inregistrat parti de voce pe acest single.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top