Noutăți și comunicate

Concertul caritabil pentru Marian Teofan - Acoustic Bloggers in club Alive

15 aprilie 2011
Concertul caritabil pentru Marian Teofan - Acoustic Bloggers in club Alive
Miercuri, 13 aprilie 2011, pe scena Alive Club au cantat 14 bloggeri cu sprijinul lui Marius Matache si al lui Vlad Dulea, pentru veni in sprijinul singurului copil din tara si printre putinii din lume care supravietuit leucemiei congenitale. In urma evenimentului initiat de Serban Constantin (www.prinromania.eu) s-au strans donatii in valoare de 7600 lei. Un pas mic, dar vital pentru oferi o sansa in plus la viata unui copil greu incercat la o varsta atat de frageda.

A. G. Weinberger, muzician de exceptie cu reputatie internationala, s-a alaturat concertului umanitar si incantat publicul cu un recital de blues. Printre invitatii speciali s-a numarat si Alex Porro, cantaret de muzica folk si solist vocal al Benetone Band.

Pe parcursul serii, au urcat pe scena nume cunoscute in online: Alex, Alexandra Tunaru, Alin Pandaru (Pandutu), Anca Duma, Anca Onofrei, Andra Zaharia, Augustina Vasile, Cristian China Birta (Chinezu), Iosif, Maria Stefan, Mircea Mester, Raluca Covaci, Robert Antonescu si Toma Nicolau.

Cele doua saptamani de repetitii, piesele alese pe indelete si emotiile celor care au urcat pentru prima oara pe scena au fost rasplatite de aplauzele si entuziasmul publicului.

"Mi-ar fi placut foarte mult sa fiu prezent si sa le multumesc personal pentru tot sprijinul si implicarea", spus parintele Vasile Grierosu, tatal lui Marian.

Ajuns in faza de stabilizare, Marian are nevoie de 140.000 euro pentru beneficia de un transplant de celule stem hematopoietice, o procedura care nu poate avea loc decat in strainatate. Bebelusul fost internat la terapie intensiva inca din prima luna de viata, pentru ca devenea din ce in ce mai palid si refuza sa manance. In urma analizelor, fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica congenitala cu celule precursoare B, o forma extrem de rar intalnita (la 1 din 5 milioane de copii).

"Pentru noi, Marian este o minune de la Dumnezeu pentru ca, in mod normal, un bebelus nu supravietuieste mai mult de zece zile sedintelor de citostatice", completat parintele Vasile.

In cursa pentru viata, Marian are nevoie, in continuare, de sprijinul nostru. Pe 17 aprilie 2011, de ziua lui, sa ii oferim cel mai frumos cadou: o sansa la viata!

Conturile in care se pot face donatii sunt deschise la BRD Iasi, agentia Poitiers, pe numele Grierosu Vasile:

Cont lei: RO53 BRDE 240S V653 5750 2400
Cont Euro: RO12 BRDE 240S V7650 3622 400

De asemenea, se pot face donatii prin telefon la numarul valabil doar in reteaua Romtelecom: 0900.900.086, apel in valoare de 6 EURO.

Pentru mai multe informatii:
Parintele Grierosu
Telefon: 0727.828.561
Blogul campaniei: http://bebemarian.wordpress.com/

Poza realizata de Alin Pandaru - A. G. Weinberger, Acoustic Bloggers


Evenimente recomandate

Top