Noutăți și comunicate

Concertul BRUCE DICKINSON de la Bucuresti a fost anulat

2 iunie 2024
Concertul BRUCE DICKINSON de la Bucuresti a fost anulat
Bucuresti, 2 iunie 2024 – Din motive independente de vointa organizatorului, concertul Bruce DickinsonThe Mandrake Project, ce urma sa aiba loc pe 3 iunie 2024, la Arenele Romane din Bucuresti, a fost anulat . Contravaloarea biletelor va fi restituita.

Cu mare regret, concertul Bruce Dickinson – The Mandrake Project ce urma sa aiba loc maine, pe 3 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, a fost anulat.
Membrii trupei si echipa artistului au fost afectati de un virus asemanator gripei inca de la inceputul turneului European, iar la spectacolul din Londra si Bruce a inceput sa se simta rau. A reusit sa tina spectacolul de la Paris, insa pana la Groningen a inceput sa aiba dificultati in a canta la standardul cu care atat el, cat si fanii sunt obisnuiti. In timpul spectacolului de aseara de la Budapesta a devenit evident ca Bruce este grav bolnav si, urmand sfatul primit, acum trebuie sa se odihneasca complet pentru a-si pastra sanatatea si pentru a proteja restul spectacolelor din turneu. Din pacate, acest lucru inseamna ca fanii din Romania vor rata ocazia de a-i vedea pe Bruce si trupa sa performand in acest moment.
Mi-am fortat vocea suferind de o infectie virala la ultimele cateva concerte. Am sperat ca cele doua zile de pauza dupa spectacolele din Olanda ar fi fost suficiente pentru odihna vocala, dar concertul de la Budapesta a fost o adevarata lupta. Publicul a fost fantastic, dar sunt dator fata de restul turneului si am responsabilitatea de a avea grija de instrumentul meu... este singurul pe care il am! Cu o inima foarte grea, am fost nevoit sa iau decizia de a anula spectacolul de maine de la Bucuresti. Nu este ceea ce mi-am dorit. Maine voi consulta un specialist in probleme de gat pentru a confirma intelepciunea deciziei mele, dar dupa patruzeci de ani de cantat stiu cand lucrurile nu sunt in regula si vocea trebuie sa se odihneasca. Sunt devastat pentru fanii din Bucuresti. Pot doar sa imi cer scuze si sa va multumesc pentru sprijinul si intelegerea voastra.
a declarat Bruce Dickinson.
Contravaloarea biletelor vandute pentru concertul de la Bucuresti va fi restituita fanilor prin intermediul platformelor de ticketing autorizate, respectiv, iaBilet.ro si Entertix.ro, au declarat organizatorii.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top