Noutăți și comunicate

Concertul Billy Corgan de la Beraria H va avea loc în data de 9 iulie 2019

9 iulie 2019
Concertul Billy Corgan de la Beraria H va avea loc în data de 9 iulie 2019
Datorita unor schimbari de ultim moment in programul lui Billy Corgan, concertul din 9 iulie 2019 se muta la Beraria H. Biletele deja cumparate raman valabile si restul de detalii la fel. Solistul Smashing Pumpkins, Billy Corgan, vine la cu un show exclusiv unde va prezenta live toate hiturile trupei care l-a consacrat dar si piese din cariera sa solo de pe toate albumele.


Informații despre Billy Corgan

Castigator a doua Premii GRAMMY, binecunoscutul interpret, compozitor si solist The Smashing Pumpkins, Billy Corgan a anuntat in aceasta ca turneul sau solo din Europa va ajunge la Paris, Dublin, Bucuresti si multe alte oraste. Astazi a mai anuntat 3 noi concerte in Italia. In aceasta vara, Corgan va porni turneul sau solo acustic prin Europa care va incepe pe 17 Iunie in Glasgow, Scotia si se va incheia pe 9 Iulie in Bucuresti, Romania.

Aceste concerte intime il vor avea in prim plan pe Corgan care va interpreta piese de la The Smashing Pumpkins, Zwan, WPC si altii. In toamna anului 2017, Billy Corgan si-a inceput turneul solo in America de Nord ce a inclus opriri in Los Angeles, New York, Chicago, San Francisco si multe alte orase. Billy a lansat al doilea sau album solo, Ogilala pe 13 Octombrie 2017 si este disponibil AICI prin BMG. Albumul, produs de Rick Rubin si inregistrat la studiourile Shangri La din Malibu, CA, reda vocea inconfundabila a lui Corgan si o linie melodica domoala, dar bogata cand vine vorba de chitara acustica pian si alte instrumente cu coarde. 'Nepretentios si intim si, cel mai important, Corgan domina albumul cu vocea sa unica pe care putini in anii '90 ar fi vazut-o capabila de un tempo romantic.' NPR William Patrick Corgan este cantaret, compozitor, producator si solistul cunoscutei formatii de rock alternativ The Smashing Pumpkins.

Infiintata in Chicago, IL in 1988, trupa a lansat albumul de debut Gish in 1991 si a cunoscut succesul de masa in 1993 cu albumul Siamese Dream care a primit 3 Discuri de Platina si cu albumul Mellon Collie and the Infinite Sadness din 1995 care a primit 10 Discuri de Platina. Dupa desfintarea trupei in 2000, Corgan a pus bazele trupei de rock alternativ Zwan inainte de a lansa albumul sau de debut TheFutureEmbrace, apoi, in 2005 a reformat The Smashing Pumpkins. Cu peste 30 de milioane de albume vandute, premii MTV Video Music si American Music dar si cu doua premii Grammy, trupa ramane una dintre cele mai influente formatii de alternativ din toate timpurile


Informații bilete

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • Earlybird: 69 lei Cat C, 89 lei Cat B, 119 lei Cat A + taxe 5 lei
  • Presale: 89 lei Cat C, 109 lei Cat B, 139 lei Cat A + taxe 5 lei
  • La acces: 100 lei Cat C, 130 lei Cat B, 150 lei Cat A

Cat A - cu loc pe scaun in sectoarele K si E. Include bratara textila cu artistul, poster color si acces in locatie cu 30 de minute inainte
Cat B - fara loc, in fata scenei. Include bratara textila cu artistul
Cat C - cu loc sau fara loc in spatele categoriei B, in Arena

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga taxa de 5 lei.

Update (pozitionare locuri in Beraria H):
Biletele la categoria A din earlybird vor avea loc la masa la balconul opus scenei, bieltele la categoria B raman fara loc in fata scenei iar posesorii de bilete la categoria C pot sta jos, la masa sau in picioare in stanga si dreapta categoriei B.
Pentru acest eveniment, toate mesele din fata scenei vor fi scoase.

Categoria A este deja sold out, dar mai gasiti bilete la categoriile B si C

IMPORTANT: Incepand cu ora 20:00 nu se va mai servi mancare in locatie.

Pentru acest show datorita configuratiei speciale a evenimentului, se pun in vanzare doar 3000 de bilete. Numarul de bilete din Cat A si Cat B e limitat la 500 de bucati din fiecare categorie.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top