Noutăți și comunicate

Concertul Annihilator va fi deschis de Archer Nation

24 iunie 2019
Concertul Annihilator va fi deschis de Archer Nation
Vă reamintim că pe data de 19 noiembrie 2019 trupa Annihilator se reîntoarce în Romania și va urca pe scena din Club Quantic. În deschidere va cânta trupa Archer Nation.

Archer Nation vin din California, fiind un trio care abordează un heavy metal clasic în care totuși melodicitatea își face simțită prezența.

Au 15 ani de activitate, bazele formației fiind puse în 2004. În același an au lansat și primul material, EP-ul 'Archer'. Doi ani mai târziu, în 2006, au oferit fanilor primul album intitulat 'Doom$day Profit$'. Au mai urmat două albume si un EP, cel mai recent fiind 'Beneath the Dream', album lansat anul acesta pe 15 Februarie.

Până acum, Archer Nation au susținut turnee atât în America de Nord cât și în Europa.

În momentul de față Archer Nation înseamnă:
  • Dylan Rosenberg- Voce/Chitara
  • Dave De Silva - Bass
  • Keyhan Moini - Tobe


Asadar, pe 19 noiembrie 2019, în Club Quantic din București, ne vom întâlni cu Annihilator și Archer Nation.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • presale: 75
  • la acces: 100
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top