Noutăți și comunicate

Concertul Aerosmith va avea loc la Zone Arena

5 iunie 2010
Concertul Aerosmith va avea loc la Zone Arena
Concertul Aerosmith va avea loc la Zone Arena
Anuntat initial la Romexpo, concertul pe care trupa Aerosmith il va sustine pe data de 18 iunie 2010 la Bucuresti va avea loc in cadrul noului complex Zone Arena (Bd. Barbu Vacarescu 164, Floreasca). Zone Arena ofera avantaje functionale in plus, iar mutarea va permite de asemenea suplimentarea celor mai ieftine bilete (la Gazon B), epuizate momentan in configuratia oferita de locatia initiala, Romexpo.

Complexul Zone Arena a fost proiectat ca prima locatie profesionista destinata concertelor si manifestarilor in aer liber, oferind o serie de beneficii logistice adecvate (scena proprie, tribune, configuratie modulara si alte facilitati).

Schimbarea locatiei va imbunatati vizibilitatea locurilor pentru toate categoriile de bilete. Amplasarea sectoarelor si dispunerea locurilor in tribuna VIP va fi aceeasi. Spectatorii pot verifica harta locatiei, care va fi disponibila incepand de luni, 7 iunie 2010, pe site-ul eventim.ro. Programul evenimentului ramane neschimbat: accesul la concert este permis incepand cu ora 18:00, iar in deschidere, timp de peste o ora, trupa Reamonn va incalzi audienta. Spectacolul celor de la Aerosmith va dura aproape doua ore.

Sorina Burlacu, Director General Events: "In momentul semnarii contractului cu Aerosmith, la inceputul acestui an, Zone Arena era inca la stadiul de proiect. Azi este o realitate functionala, care ne ofera beneficii si avantaje gandite special pentru activitatea pe care o desfasuram, organizarea de concerte. Unul din avantajele imediate este ca, datorita configuratiei spatiului, incepand de luni, 7 iunie 2010, in reteaua Eventim vor fi disponibile inca 1000 bilete la Gazon B pentru concertul Aerosmith".

Intrarea in incinta complexului se va face prin Bd. Barbu Vacarescu, prin trei puncte de acces separate (una pentru spectatorii cu bilete la Gazon B; una pentru spectatorii cu bilete la Gazon A si una pentru spectatorii cu locuri la tribuna oficiala si Golden Ring). Pentru a facilita accesul fanilor Aerosmith la concert, cu acordul Primariei Capitalei, Bd. Barbu Vacarescu va fi inchis in ziua concertului, intre orele 16.00 - 24.00, pe sensul de circulatie dinspre Bd. Stefan cel Mare catre Soseaua Pipera, pe segmentul dintre Str. Ceaikovski si Str. Ghe. Titeica.

Variantele oferite de mijloacele de transport in comun pentru a ajunge la Zone Arena sunt: metrou (Statia Aurel Vlaicu sau Statia Stefan cel Mare), tramvaiul 5 sau linia de RATB 110.

Biletele la pretul de 140 lei - Gazon B, 190 lei - Gazon A, 330 lei - Golden
Ring si 590 lei - tribuna VIP (locuri pe scaune) pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56, Bucuresti sau in librariile Humanitas din toata tara.

Parteneri media: Prima TV, Kiss TV, Kiss FM, Sapte Seri, Libertatea, Viva,
Joy, Elle, Avantaje, Popcorn, VIP, Autoexpert, FHM, Esquire, Rebus, News
Outdoor, Elevate, Indoor Media, Flu.ro, Metropotam.ro, Apropo.ro, Acasa.ro,
Maximum Rock, Best Music, Metalhead, Muzicabuna.ro, Iconcert.ro,
Monden.info, Okazii.ro, Eva.ro, So Fresh, Port.ro. Parteneri: Getmusic.ro,
Sony Nova Music, Media Image, Comunicatedepresa.ro, ROI Media. Berea
Oficiala: Ciuc.

Un concert Events.

Sursa : Events www.events.ro


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă