Noutăți și comunicate

Concertele viitoare ale trupei For The Wicked

17 aprilie 2017
Concertele viitoare ale trupei For The Wicked
După ce a anunțat de curând turneul „The Fake Metal Tour” în România și Franța alături de trupa franceză Ze Gran Zeft, For The Wicked adaugă noi concerte la calendarul pentru vara aceasta și confirmă participarea la cea de-a 6-a ediție a festivalului Rock pe 2 Roți, care va avea loc la Lugoj în perioada 30 iunie – 2 iulie 2017.

De curând, trupa clujeană a lansat și un cover după piesa „Rege pe deal” de la Subcarpați, asta după ce ultimul cover lansat de aceștia a avut un real succes.

https://www.youtube.com/watch?v=PVajBQm2fA4

For The Wicked va ajunge și în București săptămâna viitoare, pe 22 aprilie 2017, când va concerta alături de Diamonds Are Forever în Club B52 (programul îl puteți vedea aici) cu care vor mai cânta și seara următoare în Sofia, Bulgaria.

Sfârșitul lunii îi prinde pe aceștia în turneu alături de Ze Gran Zeft, în Timișoara (27 aprilie 2017 - Daos Club), Cluj Napoca (28 aprilie 2017- The Shelter) și Satu Mare (29 aprilie 2017 - Club Poesis), iar luna mai îi va prinde în Franța, în Marseille (4 mai), La Garde (5 mai) și Puget Sur Argens (6 mai) și un alt concert ce va fi anunțat curând, alături de alte informații despre acest turneu.

Și până să-i puteți vedea & asculta live la Rock pe 2 Roți, puteți da o fugă și la International Tattoo Expo din Cluj Napoca, unde vor cânta în data de 17 iunie 2017.

Facebook: https://www.facebook.com/weareforthewicked/
GooglePlay: http://tinyurl.com/FTWIIGooglePlay
iTunes: http://tinyurl.com/FTWIIiTunes
Bandcamp: http://tinyurl.com/FTWIIBandcamp





Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top