Noutăți și comunicate

Concerte Trooper in Quantic: Program si reguli de acces

31 mai 2022
Concerte Trooper in Quantic: Program si reguli de acces
Cei de la Trooper vor lansa un nou album in clubul Quantic din Bucuresti. Invitati in cadrul concertelor din 3 si 4 iunie 2022 sunt trupele Jack of all Trades, Lovebite si Rebrain. Programul este valabil pentru ambele zile.

Concertele vor avea loc in clubul Quantic, in interior. Decizia a fost luata impreuna cu organizatorii pentru a evita posibilele inconveniente cauzate de conditiile meteorologice.

Program:
  • OPEN DOORS - 18:00
  • MEET AND GREET - 18.30
  • REBRAIN - 19.00
  • LOVEBITE - 19.45
  • JACK OF ALL TRADES - 20.30
  • TROOPER - 21.15

Este interzis accesul cu: artificii, arme, obiecte periculoase sau obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser).

Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data.

Posesorii de bilete la categoria VIP vor primi bratari care le vor permite accesul in zona in care va avea loc sesiunea de Meet and Greet. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Acces general - 53 lei
- Bilet VIP - 106 lei (Meet & greet, poza, poster semnat)

“X”, albumul cu numărul 10, va fi lansat în zilele de 3 și 4 iunie 2022 în clubul Quantic din București, iar cele două concerte vor avea setlisturi foarte diferite. "Rădăcini de dor", "Lumea s-a stins" și "Dragoste falsă" vor figura pe noul material al formației. Unele piese au fost înregistrate în perioada de izolare. Ca și până acum, Balaurul s-a ocupat de producția acestui disc. Partea de mix și master i-a revenit lui Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation).

Coiotu' a declarat:

A sosit momentul să vă oferim un nou album de studio. Ne-a plăcut mereu să înregistrăm muzică nouă, să aducem 'sânge proaspăt' în setlisturile concertelor. Pentru că nu știm exact care o să fie situația în vara lui 2022, am ales o cale sigură: două concerte în Quantic. Vom cânta două seturi diferite. Dacă o persoană alege să vadă ambele concerte, o să se bucure de patru ore de piese Trooper. Ultimul an a fost greu pentru toată lumea. Inevitabil, am fost influențați de situația mondială. Toate piesele au legătură cu 'sfârșitul'. În fiecare piesă cântăm despre câte un sfârșit - o lume care se stinge, o iubire care moare, o viață care dispare, o etapă a vieții care este lăsată în urmă etc. Nu a fost ceva programat, însă, când am avut toate versurile în față, mi-am dat seama de acest element comun. Am avut mult timp să observ tot ce se petrece în jurul nostru și fiecare trăire a avut ecou în noile cântece. Suntem extrem de mândri că am ajuns la albumul cu numărul zece. Nu ne-am gândit nicio clipă în 1995 că vom reuși să scriem o poveste atât de lungă și de frumoasă. Nu ne-am gândit că vom ajunge să avem mii de prieteni, care să fie alături de noi la fiecare pas. Pe ei ne bazăm și în 3 și 4 iunie! Sper să îi vedem acolo, în fața scenei, pregătiți pentru o sărbătoare mare de tot!
În cei 26 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 800.000 de oameni, în peste 850 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele se pot cumpara online de aici.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă