Noutăți și comunicate

Concerte 'Sharks Swim In Gray Waters' cu trupele Breathelast si Gray Matters

24 octombrie 2018
Concerte 'Sharks Swim In Gray Waters' cu trupele Breathelast si Gray Matters

Ca o aniversare a prieteniei dintre cele doua trupe, Breathelast si Gray Matters au pregatit Sharks Swim In Gray Waters, un pachet care va fi promovat sub forma unui turneu continuu, bazat pe interesul publicului fata de activitatea lor muzicala.

"Sharks Swim In Gray Waters" este titulatura sub care acest concept in crestere va incerca promovarea colaborarii dintre rechini si materia cenusie alternativa, adunand sub un singur titlu toate experientele comune. Trupele vor incerca sa aduca acest concept in cat mai multe locatii, tinand natura acestor deplasari la nivel de cerinta, dincolo de cantarile prestabilite.

De aceea concertele se vor desfasura sub numele "Some Kind Of Tour" si va fi o idee organica ce va creste in timp, odata cu proiectele de inspiratie si participare la comun dintre Breathelast si Gray Matters.

Primele date stabilite pentru aparitii live in cadrul "Sharks Swim In Gray Waters - Some Kind Of Tour" sunt:

- 24 octombrie 2018 / club Expirat (Bucuresti)
- 26 octombrie 2018 / Club13 (Constanta)
- 03 noiembrie 2018 / Hard Club (Cluj)

In cadrul acestor concerte, fiecare trupa va lansa cate un single / videoclip: Breathelast lanseaza "Imi lipsesc", iar Gray Matters lanseaza "Zbor".

La fiecare concert va fi disponibil merch cu cele doua trupe dar si merch pentru conceptul "Sharks Swim In Gray Waters - Some Kind Of Tour", cat si alte surprize din partea fiecarei formatii.

Pe pagina "Sharks Swim In Gray Waters" gasiti toate informatiile actualizate in timp, cat si directia acestui concept, colaborarile existente deja dintre cele doua trupe si proiectele de viitor impreuna.

Dark Side Entertainment si MIAU Events vor ajuta trupele sa duca ecoul acestui proiect mai departe.

(2)ConcerteSharksSwimInGray_6I9YaG4NO.jpg

Gray Matters (alternative / electrocore):
FB: facebook.com/graymattersband
YTB: bit.ly/2O2dqxv
BNDCMP: graymatters.bandcamp.com

Breathelast (metal / alternative):
SITE: breathelast.com
FB: facebook.com/Breathelast
YTB: youtube.com/user/Breathelast



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top