Noutăți și comunicate

Concerte live cu Cryptopsy, Exhumed si Agathocles

13 mai 2013
Concerte live cu Cryptopsy, Exhumed si Agathocles
Nu uitati de cele 3 concerte organizate de Axa Valaha Prods & Ribcage Booking din aceasta vara:
- 30 iunie 2013 - CRYPTOPSY, Terminal Prospect
- 13 iulie 2013 - EXHUMED, Cadavrul, Fecal Body Incorporated @ Private Hell
- 20 iulie 2013 - AGATHOCLES, Spinecrusher @ Private Hell

Pentru ca tot mai multa lume este interesata sa participe la toate cele trei concerte pe care Axa Valaha Productions & Ribcage Booking le-au anuntat pentru aceasta vara, organizatorii au decis sa puna la dispozitia celor interesati un bilet combi, la pret redus, care sa ofere accesul la toate cele trei concerte succesive, pe 30 iunie cu CRYPTOPSY, pe 13 iulie cu EXHUMED si pe 20 iulie cu AGATHOCLES. Biletul combi va costa 90 de lei si se poate achizitiona pana pe data de 30 iunie 2013, prin comanda direct de la Axa Valaha Productions (axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107776) sau din Private Hell, direct de la bar. Numarul acestora va fi limitat la 100 de bucati. Reamintim ca accesul separat la fiecare dintre cele trei concerte este de 50 de lei pentru concertul Cryptopsy si de 25 / 30 de lei pentru concertele Exhumed si Agathocles.

De asemenea doua trupe romanesti au fost confirmate sa deschida cele doua concerte din Private Hell, astfel trupa constanteana Cadavrul va oficia in deschiderea recitalului Exhumed, iar thrasherii bucuresteni de la Spinecrusher se vor ocupa de incalzirea publicului cu ocazia concertului Agathocles.

Cele trei concerte anuntate sunt productii Axa Valaha Prods & Ribcage Booking, in parteneriat cu Private Hell Club si Green Sound Team.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top