Noutăți și comunicate

Concerte KISTVAEN alaturi de FORGOTTEN TOMB si NOCTURNAL DEPRESSION

10 iunie 2015
Concerte KISTVAEN alaturi de FORGOTTEN TOMB si NOCTURNAL DEPRESSION
FORGOTTEN TOMB (ITALIA), una din cele mai importante trupe de depressive black metal revine in Romania, de data aceasta in calitate de headliner, urmand sa sustina 2 concerte la Cluj Napoca, in Flying Circus Pub, respectiv Bucuresti in Colectiv.

Dupa 5 ani de la singurul concert sustinut de acestia la Bucuresti, Forgotten Tomb se intorc in Romania in cadrul turneului european pe care acestia il vor sustine la finalul acestui an.

Alaturi de acestia pe scenele celor 2 cluburi vor urca si francezii de la NOCTURNAL DEPRESSION, trupa ce vine in premiera in Romania.

Concertele vor avea loc sambata, 24 Octombrie 2015 la Cluj Napoca, respectiv duminica, 25 Octombrie 2015 la Bucuresti.

Organizatorii anunta singura trupa romaneasca din zona depressive black metal care va urca pe scenele celor doua evenimente: KISTVAEN.

Kistvaen a fost fondata in 2008 si de atunci a pasit pe urmele unor grupuri internationale renumite ca Shining, Bethlehem si Silencer, gasindu-si, insa, propriul drum si creand ceva original.

Cu 2 albume de studio lansate pana in prezent, "Unbekannte" respectiv "Desolate Ways", materiale ce au primit recenzii excelente din partea publicului si presei deopotriva, Kistvaen este in momentul acesta una din cele mai respectate trupe ale scenei underground in Romania.

Albumul "Desolate Ways" a fost inregistrat si mixat la Raza Studio (http://www.razastudio.ro) din Bucuresti, de catre Alex Dragomir. Masterizarea a fost realizata in Suedia, la Stockholm, de catre Mats "Limpan" Lindfors in celebrul studio The Cutting Room (http://www.cuttingroom.se).

Componenta:
  • Stege - voce
  • Fenrir - chitara
  • Vlad - chitara
  • Gabriel - bas
  • Alex – tobe

https://www.facebook.com/Kistvaen

https://www.youtube.com/watch?v=m5NB7NYw698



Biletele pentru cele doua concerte urmeaza sa fie puse in vanzare, urmand sa revenim cu informatii complete in legatura cu pretul si modalitatile de achizitie ale acestora.

Paginile oficiale ale evenimentelor:

24.10.2015, Cluj Napoca @ Flying Circus Pub:
https://www.facebook.com/events/1441794212804510/

25.10.2015, Bucuresti @ Colectiv:
https://www.facebook.com/events/1593396444233127/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top