Noutăți și comunicate

Concerte JACOB LEE la Bucuresti si Cluj-Napoca in luna noiembrie

7 - 8 noiembrie 2024
Concerte JACOB LEE la Bucuresti si Cluj-Napoca in luna noiembrie
JACOB LEE revine in Romania anul acesta, pe 7 noiembrie 2024 la club Expirat (Bucuresti) si pe 8 noiembrie 2024 la Zazen (Cluj-Napoca), pentru doua concerte ce dau startul turneului PHILOSOPHICAL SESSIONS ACOUSTIC TOUR. Biletele sunt puse in vanzare la tickets.emagic.ro, bilete.emagic.ro, iaBilet si Entertix.

The Demons (Philosophical Session) este piesa care l-a propulsat pe Jacob Lee in topurile muzicale in 2016, adunand 66 de milioane de vizualizari doar pe YouTube. Acum, dupa ani de asteptare, Jacob aduce in sfarsit sesiunile sale filozofice iconice pe scenele din Europa si Marea Britanie pentru prima data, intr-un turneu ce va demara in luna noiembrie a acestui an.

Jacob Lee este un cantaret/ compozitor australian, care a adunat peste 280 de milioane de vizualizari pe YouTube si 220 de milioane de stream-uri pe Spotify ca artist independent. Cu trei EP-uri a cate 4 piese, trei albume de studio complete si peste 140 de videoclipuri pe YouTube, Jacob lucreaza acum la finalizarea celui de-al patrulea album. In calitate de fondator al casei de discuri indie Lowlyland Records, Jacob a dezvoltat o prezenta internationala remarcabila, vanzand bilete pentru concerte in toata Europa, Marea Britanie si Australia.

Un eveniment organizat de Emagic, cantat de Radio Guerilla.

Eveniment Bucuresti: https://fb.me/e/5FFeEftYO
Eveniment Cluj-Napoca: https://fb.me/e/2utNxVezI


Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului. Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic inainte de participarea la eveniment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top