Noutăți și comunicate

Concerte Alternosfera in Brasov si Suceava

18 februarie 2014
Trupa Alternosfera din Republica Moldova va sustine in acest week-end concerte in Brasov si Suceava, dupa cum urmeaza: vineri, 21 februarie 2014, in Club Rockstadt din Brasov si sambata, 22 februarie 2014, in Talcioc Cultural din Suceava.Recent, formatia a castigat titlul de Best Romanian Alternative Rock Band 2013. Concursul a fost organizat de catre Metalhead.ro, site-ul de rock Nr. 1 din Romania si s-a bazat pe votul publicului, motiv pentru care moldovenii de la Alternosfera au decis sa realizeze o serie de concerte pentru fanii din Romania.

Multumim celor care au votat Alternosfera la categoria - Best Romanian Alternative Rock Band in pofida mai multor voci care reprosau ca Alternosfera nu este o trupa din Romania. Da, suntem si vom ramane a fi o formatie din Republica Moldova, care canta si va continua sa cante in limba romana. Muzica, si in particular muzica Alternosferei nu are cetatenie sau nationalitate. Lasam la latitudinea fiecaruia sa decida daca voteaza in viitor cetatenia sau limba in care se canta. Marcel Bostan, Alternosfera

Alternosfera a lansat in martie 2013 albumul Epizodia, continuare a albumului Virgula, editat cu cateva luni inainte. Turneele de promovare ale celor doua albume s-au desfasurat in 14 orase din Romania si Republica Moldova, in fata a peste 50.000 de spectatori.

Biletele se pot achizitiona inainte de fiecare eveniment in parte, la pretul de 25 de lei. Cluburile isi vor deschide portile de la orele 20:30, iar concertele sunt programate sa inceapa in jurul orelor 22:00.

Mai multe detalii despre evenimente:

2-Concerte_Alternosfera_in_Braso_K7pPwTr1.jpg
- Vineri, 21 februarie 2014, Brasov, Rockstadt: https://www.facebook.com/events/454169188042540


1-Concerte_Alternosfera_in_Braso_Ik04OoRn.jpg
- Sambata, 22 februarie 2014, Suceava, Talcioc Cultural http://www.facebook.com/events/662439540480393Alternosfera

http://www.alternosfera.com
http://www.facebook.com/alternosfera
http://www.soundcloud.com/alternosfera
http://www.myspace.com/alternosfera
http://instagram.com/alternosfera
http://www.twitter.com/Alternosfera


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă