Noutăți și comunicate

Concert ZUM in Music Hall

19 martie 2011
Concert ZUM in Music Hall
Sambata, 19 martie 2011 sunteti invitati in Music Hall la un concert al trupei ZUM de la ora 22:00.

Pretul unui bilet este de 15 lei.

Proiectul ZUM este o imbinare speciala de world music cu pop, o combinatie de sonoritati etno cu ritmuri moderne. Improvizatiile "jazzy" se impletesc cu sweep-uri melodice, creand un sound fresh si funky. Grupul are multa energie pe care reuseste sa o transmita in concerte realmente memorabile.

ZUM a fost creat in 1996 de Radu Draganescu (keys, perc) si la inceput era orientat cu precadere spre zona de world music. Colaborarile de-a lungul timpului cu diferiti instrumentisti au avut darul sa "incalzeasca" sunetul, dandu-i acea stralucire si vivacitate specifice instrumentelor acustice. In felul acesta, formula grupului s-a extins pornind de la saxofon, chitara, percutie si ajungand la o formula ce cuprindea chiar si un cvartet de coarde.

In ultima vreme formatia colaboreaza strans cu trompetistul de origine cubaneza Harvis Cuni Padron, care aduce prin traditia lui un pafum de Caraibe discursului muzical, incingand atmosfera cu solo-uri electrizante. Anca Petcu ne poarta cu vocea pe taramuri exotice, lasandu-ne sa inspiram esente de Brazilia sau India, sau pur si simplu ne invadeaza cu prospetimea ei. Suportul armonic si ambiental sunt semnatura lui Radu, in timp ce sectia ritmica, formata din Bujor Stoicovici la bas si Robert Magheti la tobe e motorul care sustine intreg angrenajul nelasand audienta prea mult la ralenti.

ZUM
a cantat de mai multe ori in cadrul Festivalului Sziget (Budapesta), ultima oara fiind in 2008. A mai sustinut concerte de club in Danemarca, Bruxelles si Budapesta, iar prin intermediul Institutului Cultural Roman a participat de doua ori in Belgia la festivaluri de promovare a culturii romane peste hotare.

ZUM: http://www.myspace.com/zumromania.

Music Hall, promotor al muzicii de calitate, pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, Music Hall vine in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.
Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă