Noutăți și comunicate

Concert Zoia Alecu - Printre lupi in Sinner's Club

6 iunie 2012
Concert Zoia Alecu - Printre lupi in Sinner's Club
Miercuri, 06 iunie 2012, sunteți așteptați începând cu ora 20:00 la un concert Zoia Alecu în Sinner's Club.

Adresa Sinner's Club : Str. Hristo Botev, Nr. 12, București.

Adevăratele prietenii se nasc din atracții simple urmate de verificări atente care, pe măsură ce se dovedesc a fi OK și iar OK, se consolidează în prietenii strașnice, la fel de simplu precum s-au născut. Un soi de astfel de relație s-a creat între Zoia Alecu și Sinner's, clubul în care revine pentru a 5-a oară (!) pe parcursul a numai doi ani, de data asta cu un nou album, "Printre lupi".
 
Dacă mai e cineva care nu știe, Zoia s-a lansat în folk prin diminețile Cenaclului Flacăra când era doar o puștoaică, s-a maturizat apoi artistic pe parcursul unui periplu prin rock alături de bunii ei prieteni din trupa Sfinx, după care a revenit la "dragostele cele dintâi", adică iar la folk. Revenirea la folk avea doar două nume generice până de curând: "Vino aici" și "Cărări de maci" - primele două albume. Acum câteva zile a apărut al treilea, "Printre lupi", album la a cărui relansare vă invităm miercuri 6 iunie în Sinner's.
 
Evenimentul este atrăgător din multiple motive, din care menționez doar trei: o veți cunoaște pe Zoia, veți înțelege de ce și cum s-a împrietenit Zoia cu Sinner's Club (adică toate celelalte motive) și veți putea face rost de toate albumele, cel nou și cele anterioare, cu autograf...
 
Vorba Zoiei de pe primul album:
Vino aici, în Sinner's Club, miercuri 6 iunie, ora 20:00. (Zoiei îi place foarte mult punctualitatea).


Evenimente recomandate

Top